Tanarul campion

campionuletapei1Numele meu este Rabigan Adrian, membru in cadrul Asociatiei Columbofile Drobeta, judetul Mehedinti. Sunt un crescator incepator, e al 2-lea an in care particip la concursuri. In cele ce urmeaza doresc sa va prezint realizarile unui excelent zburator. Este vorba despre RO-0813644-2013. Acest minunat mascul a reusit in acest sezon sa claseze toate cele 7 etape la care a participat, culminand cu etapa de fond de la Palanca, o etapa foarte grea, unde a reusit sa ocupe locul 1 intr-o concurenta foarte tare, de peste 10.000 de porumbei inscrisi in concurs !

Acest tanar mascul are la baza porumbei achizitionati din Germania si sper ca si in continuare sa imi aduca aceleasi satisfactii ca si pana acum. Vant in pene tuturor columbofililor si performante cat mai inalte !!!
campionuletapei1

Categories Stiri

13 comentarii la “Tanarul campion”

  1. Frumos si ”devreme acasa” !!!! Doamne ajuta sa claseze etapa de etapa !!! Felicitarile mele, atat pt porumbel cat si pt crescator!!!
    Te rugam sa ne mai dai detalii despre el in viitor!!
    Sanatate!!!!

  2. Foarte frumos porumbelul si felicitari pt. rezultate, in special locul 1 Palanca, le-ai cam scos aerele pe nas “fondistilor si maratonistilor” din judet ! Bafta cu el si la etapa de sambata tot Palanca, daca-ti claseaza ai realizat 3 norme dintr-un foc !

  3. Felicitari, si la cat mai multi porumbei cu calitati cel putin la fel de bune ca acest mascul.

  4. Multumesc!! Succes si dumneavoastra in tot ceea ce faceti!

  5. Bravo , iti dau un sfat , incearca sa nu il expui in fata colegilor de club , gen luat la mana sau etc… pentru ca sunt si oameni rai si invidiosi care ti l-ar putea strange in mana sau sa ii rupa pene …sau ce am auzit de la batrani… sa ti-l fure din lada careva…eu am avut o femela cu loc 1 prima etapa , loc 1 a2a etapa si la a3a etapa dupa ce au luato mai multi la “mana” nu am mai vazuto…

  6. bine spus %10 pe multi ii roade invidia si ar putea cu asurinta sa.l faulteze mult norocComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *