Tandretea la porumbei. Si invidia.


O poza de milioane…

Trebuia sa postez poza asta, e mult prea reusita. Porumbeii sunt de o frumusete incredibila iar momentul… unic. Cel mai tare e grasul ala rosu ofticos care tuna si fulgera din priviri. =))

Categories Stiri

15 comentarii la “Tandretea la porumbei. Si invidia.”

 1. Felicitari Dieter pentru fotografie. Ca asta nu e doar o poza, e fotografie. Nu stiu daca ti-a iesit intamplator sau ai urmarit momentul dar cam asa poze ar trebui sa facem… mai putine dar mai bune. Ca la porumbei, selectie.

  P.S. Cred ca e prima rasa care-mi place mai mult decat jucatorul de ardeal pe partea de ornament.

 2. Super Dieter!!Cred ca la “Feli”(corect:jucator de Kiskunfelegyhaza) aceste momente nu sunt
  chiar atat de rare fiind porumbei deosebit de
  frumosi si de temperament.Si sa nu uitam
  ce zbor frumos ne arata.
  clubul de rasa:
  http://www.kiskunfelegyhazikeringo.hu

 3. FRUMOASA POZA TIA IESIT POATE DIN ANTAMPLARE ESTI SI FOTOGRAF FIECARE FAPTURA E FRUMOASA AN FELU EI

 4. Porumbei.ro, pot sa-ti spun ca micutii Fele (eu asa le spun) au acest dar de a te cuceri efectiv. Odata ce-i vezi si sus deja te gandesti serios ca vrei sa-i cultivi asa cum se cuvine.
  Prin amabilitatea lui Dieter am si eu astfel de bijuterii in curte si in fiecare zi imi ofera spectacole din ce in ce mai frumoase. Daca initial se temeau sa se ridice prea mult deasupra volierei, astazi cocheteaza cu ideea de a tine pasul cu Satinetii in zbor (care, acestia la randul lor, se gandesc sa urmeze voiajorii in turele din jurul casei).

  P.S. – desi mici si delicati, masculii sunt adevarati razboinici si harnici la cuib de nu se poate! :)

 5. Da , intradevar este o poza reusita dar nu este facuta de mine . Aici Tata-l meu are mana in joc avand rabdarea necesara si experienta ” fotografului ” . Nu este singura poza reusita facuta de el ….

  Fely, cum se spune in Germania sau corect Kiskunfelegyhaza a fost si la mine dragostea la prima vedere . Prima pereche pe albastru am cumparat-o de la un batranel din targul de la Wasserburg/ Germania . Au urmat achizitii din Austria , Ungaria pentru culoare negru si rosu . Culoare argintie este o varietate noua , omologata doar de ca 5 ani . Am trei perechi reusite din crescatoria domnului Hartmann Werner din München . De la acest domn am primit lectii si am invatat cum trebuie sa fie un ” Fely ” Crescatoria dansului o vizitez des …werner.sunphoto.ro

  Ce trebuie mentionat ca tot acest Hartmann Werner a pus baza clubului european de Kiskunfelegyhaza si este vicepresedintele acestui club a carui membrii se intalnesc in fiecare an in alta tara . De exemplu acuma doi ani a fost o mini intalnire in Ro la Taureni . Idea acestui club este de a uniformiza aceasta rasa pentru a ajunge candva , cumva la un numitor comun . Sunt diferente mici intre cei crescuti in Germania de exemplu fata de cei din Ungaria . Acuma , fiecare incearca sa ciupeasca ceva pentru a inbunatati aceasta rasa . Intalnirile anuale ajuta mult la schimbul de idei si bineinteles si schimburi de pasari intre crescatori .
  Doresc acestui club o viata lunga !

  @porumbei.ro
  exemplare deosebite de jucatori de Ardeal , fara , cu si dublu motati gasesti pe pagina prietenului si managerului meu Mircea . nicola68.sunphoto.ro
  Acesti porumbei nu arata numai foarte bine , fugariti mai zboara si joaca ….Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *