U.C.P.R . prezenta la Cupa Europei – Budapesta 2012

Delegatia UCPR care a insotit lotul de porumbei participanti la Budapesta prezinta tabelul cu lotul de porumbei clasa sport si clasa standard prezentand totodata cateva imagini din mijlocul evenimentului.


Achimescu Jan

Categories Stiri

27 comentarii la “U.C.P.R . prezenta la Cupa Europei – Budapesta 2012”

 1. Felicitari!
  Cum se clasifica porumbeii la clasa standard?

  Vad prin poze si niste porumbite de ornament motate, cu incaltatura… cred ca sunt la marea naparlire…

 2. ..Buna intrebare …uite chiar la asta nu m-am gandit o clipa .. oricum se bazeaza ei pe ceva criterii ..chiar si asa naparlite ..fiti convinsi ca stau bine in clasament ..

 3. faine porumbitele alea 3 oare sunt clasa sport sau standard?:)):))

 4. salutare
  sincer nu am nimic cu nimeni dar cand pui niste poze de la o competitie punele frate pe toate nu doar pe ale tale asta e sistemul de publicitate in romania sa vada lumea ca a ajuns si x si y la budapesta si le arate oamenilor ce tari sunt ei si restu care au participat nu merita acelasi tratament oare?deci fiti fair play nu doar cu gandu la publicitate si afirmare gen conducerea ucp si altii care apar prin foto

 5. merg cautate de oua porumbitele din poza a 7-a :) atat m-a dus capu sa comentez , recunosc !

 6. @ porumbei ro
  @ Victor

  Exista un Standard pentru voiajori
  elaborat de membrii Fed.intern. la Liege 1928.

 7. Pentru pozitia 5 persoanele din fotografii reprezinta delegetia UCPR care au insotit porumbei , nu sunt foto personale cit despre publicitate nu cred ca este vorba

 8. Iar domnul Dumitrache e jmecher cu porumbeii, si aici, mie unu mi se pare un lucru extraordinar ca un om cu valoarea lui columbofila sa nu isi faca reclama, asta denota modestia acestuia. Felicitarile mele sincere, chiar daca sunt un incepator….

 9. pentru domnu achimescu
  dumneavoastra in calitate de ce ati participat la eveniment din cate stiu eu nu faceti parte din nici o delegatie si nici o comisie a uniunii plus ca se pare ca dupa ploaie a aparut inca un porumbel de la pitesti la expo si nu era pe fisa publicata pe internet dar la cate se intampla la uniune ma astept la orice

 10. nu se poate una ca asta ,sa te legi de acest om (andrei ,administrarorul)acestui sait unde toti avem aceleas drepturi egale de comentat dar ?cum comentam sa_ti fie rusinica Dle sandu cand iti permiti sa faci nesimtit un asfel de OM,numai bine si sa ne calculam inainte sa ne pronunta.

 11. Pentru pozitia nr. 12

  In primul rand daca ai avea coloana vertebrala ai scrie cu numele tau real , in al doilea rind am fost delegat de catre conducerea UCPR, iar in legatura cu acel porumbel de la Pitesti fi mai explicit.

  Achimescu , Pitesti se scrie asa

 12. din cate stiu eu la aceasta cupa continentala trebuiau sa participe doar porumbeii cu palmares nu cei care ii vad eu gen viteza pui, mare fond 1 an etc, ori sau schimbat regulamentele peste noapte si participa fiecare dupa bunul plac sau dupa relatiile de la nivel inalt, ori gresesc eu in fine hai sa lasam certurile ca nu sunt bune sa fie toata lumea multumita de premii si expunere nu doar cei favorizati

 13. Pentru pozitia 18

  Daca esti curios acel porumbel la care te referi tu este locul 1
  UCPR Cat. Viteza pui 20011 , si nu a mers la Budapesta pe relati magari asa cum crezi tu.
  Acel porumbel ocupa locul 2 Cat. F Norma F.C.I. , dar ma indoesc ca tu sa sti ce inseamna aceasta categorie o data ce ai anexat si tabelul cu porumbei porticipanti la Budapesta pe categori . Sti sa citesti ?
  In incheiere as dori sa iti vezi de treaba si sa nu mai patezi numele unor oameni care muncesc pentru sportul columbofil,si sa nu le mai contesti rezultatele care poate tu nu o sa le ai niciodata.

  Cu stima Jan

 14. Felicitari tuturor campionilor! Carcotasii ar trebui sa aprecieze faptul ca e foarte greu sa ajungi pe acele liste.
  Trebuie sa fiu subiectiv si sa adresez felicitari speciale colegului meu de club, d-l Ispas Gheorghe, pentru masculul fenomenal cu locul 2 la ctg “long distance” in actualul clasament, respectiv locul 1 UCP categoria Mare Fond palmares 2009-2010-2011!!

 15. felicirari domnului Carje Viorel un adevarat columbofil caruia ii place concurenta puternica nu sa zboare cu toti incepatori. Dc domnule Achimescu nu neati primit la clubul vostru?????????va este frica de concurenta?????????ca nu apartinem de Pitesti??? dar locuim la 300 de metri de voi.

 16. Auzi coloana vertebrala…. Domnule Achimescu JAN dumneavoastra cred ca o aveti rupta de 5 ori si mai aveti tupeul sa vb de coloana.

 17. Felicitari pentru efort, dare se pare ca romanul pana nu da cu bata in balta nu se lasa: porumbeii au fost inapoiati intr-o stare jalnica, nefiind mancati si adapati, mare noroc ca nu a murit niciunul;

 18. De ce scrie DEMONSTRATION pe lotul dvs? Si de ce nu apareti in campionatul Continental???

 19. Felicitari,Vio(Carje),un columbofil care ne reprezinta cu succes judetul AG !

Comments are closed.