24 comentarii la “Un hobby fara varsta”

 1. da…pasiunea nu are varsta!!! dar totusi ma gandesc…ce va ramane cu porumbeii acelui om de 91 de ani?>???? daca nu are pe nimeni??? ce se va alege cu ei???? si bunicul meu…a avut acest hoby si asa am ajuns sa am porumbei in cotet…de aproximativ 15 ani…am avut multi care au murit de batranete in propiuul cotet!!! acesta este visul oricarui porumbel!!! foarte frumos filmuiletu!!!

 2. Sigur cineva va prelua in continuare munca de o viata a colegului ajuns la capatul cursei

 3. sa luam aminte si sa invatam de la cei ca ei,cei car esunt adevarati profesionist.

  F.frumos

 4. Foarte frumos adevarat profeseonist o sa se bucure cineva de porumbei sa ajungem si noi la ani lui cu porumbei alaturi.

 5. cel mai frumos filmulet despre porumbei vazut vreodata………parerea mea

 6. EU AM TRECUT PE LINGA MOARTE , IAR PE MASA DE OPERATIE MA GINDEAM LA PASARILE DE ACASA
  DAR CEL MAI CUTREMURATOR ESTE SA TI REVEZI PASARILE

 7. cel mai tare documentar imi place la max si cum fac rost de mai mult tot in cadruu acestui documentar pt. ca la`m vazut si pe animal planet .ast mesaj

 8. hey

  Im one of the persons in the video – can anybody tell me in english what the above comments are saying ? (positive/negative)

  Kind regards

  Brian Petersen Denmark

 9. Hi Brian,

  Everything is positive, 100%. Something like “the best presentation of the pigeon sport I’ve seen in my life”. Also people are a bit sad for the old guy that stopped racing.

  Congratulations for being part of this wonderful presentation that is a great promotion for the pigeon sport. I’d like to see more of this on TV!

  Webmaster

 10. super dar sunt de acord cu ionut .saraci porumbei o sa moara de singuratate si foame dupa ce dansul nu mai este.eu am 15 ani de cand ma ocup de sportul asta si nu as face chesti de genu.sal

 11. Cred ca domnul a ajuns la aceasta varsta din cauza porumbeilor. E o mare satisfactie sa ajungi la varsta asta si cu porumbeii alaturi.

 12. foarte frumos comentariu .eu am porumbei de la vastra de 8 ani si acuma am 24 va doresc la toti porumbari mult succes multa bafta si sa ajungem si noi la 90 de ani cu pasiunea asta numai bnComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *