Vaduvia cu femele – odihnitori cu inchidere automata

Mingiute pe podea? Podele inclinate? Demodate. Iata noi metode de tortura pentru femelele vaduve!

13 comentarii la “Vaduvia cu femele – odihnitori cu inchidere automata”

 1. Mai simplu ar fi sa foloseasca o usa comuna peste toate boxele desi prizonieratul in celulele alea tot mi se pare un chin pentru femele… sunt crescatori care le tin libere pe V-uri tot sezonul fara probleme sau cu probleme minore.

 2. Cred ca este exagerata aceasta metoda.. v-urile sunt cele mai bune si merg cel mai bine .. daca se mai pun si bile de polistiren este perfect (http://www.opitec-hobbyfix.ro/index.php?tm=547101) … sunt de parere ca ceea ce face individul din clip este chin pt femele daca stau acolo inchise cu orele .. e ca si cum dupa ce noi am manca ne-ar inchide cineva intr-o camera mica :) .. absurd.
  O camera de 1.5m latime maxim si v-uri doar pe o parte este de ajuns.

 3. mai bine asa decat agatate intr-un picior pe usa de la masculi

 4. Sunt total contra vaduviei fie ea de orice fel..
  Dar vin cu o intrebare…
  La concursuri nu se zoara la vaduvie si femele si masculi??
  Pe drum daca se nimereste in cusca si femele si masculi.. pe drum nu vor face “prostii”???

 5. Imi place foarte mult sistemul ! Cred ca se adapteaza femelele usor la acest stil de viata.

 6. dupa cum canta femelele in boxa nu e de mirare inventia…..

  in acest caz crescatoru e de vina, parerea mea:)

 7. Mai lasati-ma si cu atitea metode ,toate sunt mofturi nimic relevant ,sunt multe metode de vaduvie ,fiecare o aplica pe cea care o stapineste cel mai bine ,natural nu conteaza metoda daca nu ai porumbei de valoare poti sa aplici orce metoda ,poti sa ii pui si in sufragerie pe canapea sa le pui si net si tot nu vin .In momentul in care ai porumbei valorosi nu te stresa ca vin acasa si in timp util.Daca nu ai pasari de valoare poti sa le pui pe femelele ,masculi in tot felul de custi cu tot felul de usi ,degeaba .Sint crescatori care au preferinta pt o anumita metoda ,pasarile nu vin pentru ca metoda crescatorului e buna ,pasarile vin pentru ca au valoare .Pasari de valoare ,hrana de calitate ,volier uscat fara umezeala ,aplica orce metoda doresti ,rezultatele nu vor intirzia .Restul e can -can.

 8. Foarte bune aceste boxe ! Sunt curios daca poate cineva din tara la noi sa faca asa ceva ! Personal sunt interesat sa mi achizitionez!

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *