Stiu ca s-a mai discutat mult pe site despre aceasta boala insa nu am gasit inca un raspuns sau un comentariu care sa ma ajute. Variola sau… ???

In urma cu 3 luni am sesizat la un pui tarziu de toamna ca da semne de Variola, bube la geana ochiului, ca apoi imprejurul ciocului si chiar pe cap. Era saracul tot numai bube si nu reuseam sa-l vindec nicicum .

L-am tinut inchis aproape o luna de zile la separeu si l-am tratat cu diferite medicamente de exemplu ranile exterioare le-am tamponat zilnic cu un medicament foarte bun Betaisadona spray si tinctura acestea avand la baza iod… iar ca medicamente antibiotice am folosit Oxitetraciclina iar intr-un tarziu cand tot lotul a fost tratat cu Beytrill contra Salmonelozei a fost si el tratat .. La un moment dat totul disparuse arata foarte frumos si credeam ca lucrurile au intrat la normal ..

Insa surpriza acum cateva zile in urma dupa cateva nopti extrem de geroase am observat respectivul mascul cum sta trist si ciufulit… evident la prima vedere nu am banuit ce ar putea sa aibe insa astazi cand l-am luat la control amanuntit am observat ca boala care a avut-o acum 2 luni de zile a aparut iarasi. Sunt convins ca sunt o gramada de medicamente …stiu ca sunt multe variante de a trata sau de a ma scapa de el ..insa as vrea sa gasesc solutia salvatoare.

Tot lotul de porumbei a fost vaccinat cu vaccinul mixt contra Trichomonoza+Variola iar mai tarziu si pentru Salmomela . Totusi dubios este un pui din doi parinti sanatosi si totodata rezistenti la bolile care mai nou sunt in orice crescatorie . Cei care stiu si cunosc modul de vindecare si tratamentul ..va rog sa-mi spuneti si mie …insa va rog nu incepeti cu o mie si una de produse de la Belgica,Natural , Röhnfrid,sau Bonny, pe astea le stiu si caut pe cat posibil sa iau distanta de ele … spun asta nu din motive financiare sau imposibilitatea de a le procura insa caut pe cat posibil sa le evit .

Cer sfaturi si ajutorul vostru al celor care viziteaza acest site doar in ideia de vindeca o pasare ..nu este un super “Krak ” nu este un campion sau mai stiu eu o mare vedeta este doar un mascul, este albastru si este frumos ..insa putin bolnav …
Astept raspunsuri si totodata va multumesc pentru ajutor ..
Sarbatori Fericite …

Victor