Video interviu cu Ivanus Mihai – GyoSport – FCPR 2014


Interviu de Gyosport

12 comentarii la “Video interviu cu Ivanus Mihai – GyoSport – FCPR 2014”

 1. porumbeii lui nea grigore au scris si inca scriu istorie in acest sport.

  Felicitari domnului care ia pregatit!

 2. Felicitari MAESTRE !!!!!!!

  Unii nu inteleg ca, noi, cei din aceasta comunitate placuta, ne adresam cu apelativul de MAESTRE din pura politete si respect , dar INVIDIA si lipsa de total respect fata de aproapele te face sa gandesti irational.

  “Beneficiarul titlului de “maestru columbofil” este scutit, conform legilor in vigoare, de toate taxele si impozitele datorate statului! Stiati acest aspect? :-)”

  Observ ca la aceste video interviuri se uitat tot romanul , de la vladica la OPINCA, dansu-si cu parerea, din lipsa de materiale de calitate, pentru a mai creste putin traficul site-ului sau administrat de nea “Truica” :-)))

  ” Intelepciunea inseamna sa stii unde sa te opresti [ din penibil, comentarii exhaustive la adresa altora], sa stii ce-ti este permis [sa nu devii obraznic si imbecil] si ce-ti este interzis [ opreste-te la cat iti permite creerul, nu-i forta limitele]!” Lev Tolstoi ;)

 3. Felicitari crescatorului dar mai ales porumbeilor!
  O mica mentiune as avea de spus va rog dragi columbofili nu mai spuneti”porumbelul xulescu mi-a dat niste produsi foarte buni…” pe zi ce trece nu mai este pasiune si uitam ca porumbeii sunt niste fiinte nu sunt niste robotei.

 4. Felicitari domnule Ivanus pentru rezultatele otinute 2014 club Gyosport spune totul din toate punctele de vedere .

 5. Stimati columbofili, ati observat ca toti membrii din gruparea columbofila GYOSPORT, afiliata la FCPR Bucuresti, de la cel cu tita in gura pana la cel cu barba sura, sunt prezentati in interviurile video care le sunt luate, ca fiind “maestrii columbofili”????? Oare atat de sus sa fi ridicat presedintele clubului GYOSPORT nivelul sportului columbofil in clubul pe care il patroneaza si rezultatele membrilor care il compun sa fi devenit atat de….. fantastice, incat in mai putin de 1 an toti membrii sai au devenit “maestrii” peste noapte???? Nu vi se pare ca se merge totusi prea departe si parca …..macane ceva???? Jenant, domnilor !!! Pur si simplu……jenant !!!!

 6. coleg de club:

  Felicitari MEGA Maestre ; ne vedem la imbarcarea pentru etapa de Bivolari 3.

  @ 6 – ba, esti pus pe post de papagal??? :-)))

  Acelasi comentariu l-am vazut si pe alt site si culmea , am crezut pana astazi ca administratorul acelui site nici macar nu stie sa citeasca. m-am inselat amarnic :-)

  “Prostul nu cunoaste om mai destept ca el” – Montesquieu

 7. pentru mine ramai acelasi Maestru columbofil!!!!!

  felicitari !!!

  ”Nu va certati cu prostu’ , riscati sa va treziti in discutie cu el.” Anonim

 8. Felicitari domnului Ivanus Mihai,sunt niste rezultate deosebite,insa nici eu nu consider ca merita titlul de “Maestru”. De ce ? Pai daca domnul Ivanus este deja “Maestru”,atunci ce titlu sa le punem celor care au dus Romania pe culmi inalte in intreaga lume ? Exemplu : Gica Stanca,Carmazan,Bizdrigheanu,Badin si multi altii. Pe acestia cum ar trebui sa ii numim? Zei ? Eu consider ca domnul Ivanus mai are de demonstrat pentru a primi acest titlu, si nu in ultimul rand,are toate sansele sa dobandeasca acest titlu,rezultatele vorbind pentru dansul. Cu stima.

 9. Recomand tuturor “anti maestrilor” citirea comentariului nr. 3.

 10. @ 10 – Cristian , n-ai cui sa-i explici asemenea lucru cand respectivul individ , unic proprietar si administrator al acelui site, este in stare sa-i posteze , in posturi jenante, chiar si pe propria familie, sotie, copil, doar, doar sa mai obtina putin trafic la site.

  Unora le-a placut scoala in aceasta viata , si traiesc bine de pe urma ei. Altora NU , iar acum traiesc numai dupa urma scandalului.

  dar stii cum se spune: unde nu poate sa faca omul dreptate, face Dumnezeu, iar dreptatea lui Dumnezeu este mult mai aspra si mai corecta decat dreptatea oamenilor, iar Dumnezeu face dreptate cand iti va fi lumea mai draga!







Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *