Video prezentare LOC 1 din 16.500 – ACPB – FNCPR 2016

Video prezentare loc 1 din 16.500 porumbei – DUMITRU IONUT – etapa a 3-a de concurs, ACPB-FNCPR 2016
https://www.youtube.com/watch?v=lGTcXJXdtK8

18 comentarii la “Video prezentare LOC 1 din 16.500 – ACPB – FNCPR 2016”

 1. Bravo, Ionut!

  Asta toamna dihorul a facut dezastru la tine, omorandu.ti peste 70 de porumbei.

  Ai vrut sa te lasi de ei, ai facut infarct, au fost in comana dar te.ai ridicat dun cenusa, fiind sustinut de toti prietenii adevarati.

  Dumnezeu ti.a vazut suferinta si acum ti.a dat un impuls!

 2. Revin cu acelasi mesaj ca la articolul precedent: de cand FNCPR a dat militaria jos din pod si a pus piciorul in prag desfiintand toate formatiunile paracolumbofile din Capitala, obligand sa zboare toti columbifilii bucuresteni sub aceeasi cupola, anul trecut acesti columbofili au obtinut la nivel NATIONAL 28 de cupe nationale fata de 4 cupe cate se obtineau pana acum.

  Alta statistica la nivel de Capitala de cand s.au unit toti bucurestenii:

  . Peste 16.000 de porumbei la viteza
  . Peste 12.000 de porumbei la demifond
  . Peste 7.000 de porumbei la fond
  . Peste 3.000 de porumbei la maraton
  . Peste 4.500 de porumbei la maraton extrem – maraton national.

 3. @2- Daca am punem la socoteala si cele 3 cluburi din Bucuresti ramase la FRSC , am strange peste 20.000 de porumbei la prima etapa de viteza.

  si…… Daca am lua in calcul si zona Buftea, Peris si zona Giurgiu – Dambovita (Petre Petre) am strange la prima etapa de viteza peste 35.000 de porumbei ;)

 4. APROPO – porumbelul prezentat data trecuta , care a ocupat LOC 1 pe lansare din 15.500 porumbei ACPB – FNCPR , acu, . la aceasta etapa , a 3-a , a ocupat LOC 12 din 16.500 porumbei ;)

 5. Felicitari..dar cu o floare nu se face primavara..sa speram ca la urmatoarele etape sa se mentina macar in primii 100 por clasati pe concurs si sa-l vedem in expozitia nationala..bafta multa in continuare

 6. Da,mereu apar comentarii gen :cu o floare nu faci primavara.
  Dar zic si eu ca Petre:Aratati si voi asa o floare!
  Nu mai comentati aiurea…
  Nu vad pe nimeni sa incurajeze autorul acestor prezentari pentru munca depusa.
  Voi astia care numai comentati aiurea de ce nu incercati sa promovati pasarile de varf precum cei din zona Bucuresti,la fel cum face autorul acestor prezentari…
  Felicitari autorului acestei prezentari si speram sa vedem filmuleze pentru toate etapele din planul de zbor!
  Si nu in ultimul rand felicitari crescatorului si pasarii!!

 7. Dupa atata nor si ceata , iar se arata soarele …… Sincere felicitari pentru rezultatul obtinut <>
  DRAGOSTEA , PASIUNEA , munca si investitia si-au aratat roadele . Victoria apartine celor perseverenti si devotati . Iti doresc in continuare mult succes si <>

 8. Felicitari,foarte frumos masculul….Janssen/Koopman, aceste nume imi gadila urechile :))) Printr-o conjunctura cunosc si castigatorul locului 2 care este la inceput in columbofilie sunt sigur ca o sa aiba parte si el de un interviu in curand.

 9. Vino si tu macar cu un ghiocel daca nu poti cu o floare din aceasta ;)

 10. Nu uitat de regula stupida din FNCPR.

  Porumbeii care au participat intr.o etapa competitionala dar din varii motive crescatorul nu a mai ajuns cu ceasul la desigilare, porumbeii aceia nu intra nici macar in numarul porumbeilor lansati desi ei au ocupat un spatiu in masina de concurs, au dat aripa la aripa cu intreg stolul si au avut o fisa de imbarcare la dosarul etapei.

 11. Superb!ma bucur foarte mult pt fiecare cand ocupa locuri fruntase.bafta pt restul sezonului si sa dea Dumnezeu sa vina la fel de bine si ceilalti!!

 12. Ptr2…daca vreti grupare mare…de ce nu zburatii macar maratoane.nu zic de fonduri…cu CONSTANTA…cu care sunteti in grupare….find nevoita Constanta sa zboare cu Braila.care nui in grupare cu noi..si au si cu 100ji de km.mai putin….????asa frica au in ei Bucurestenii???????

 13. Tyty…….. stai in banca ta ca daca taceai filosof ramaneai……

  Numai dupa avantaje umblati!!!

  Constanta ……. singura zona columbofila din lumea aceasta din care NU as cumpara niciodata porumbei, indiferent de categoria oe care o zburati….

  La oricare concurs jucat de vou, fie 100 , fie 1000 km, va ajuta vantul din spate, marturie stand sutele de eoliene montate pe zona Constanta.

 14. De ce nu zburam cu constanța? Ptr ca nu i echitabil. Ca un exemplu de acum 2 ani la un fond de 580 km cu 5 – 6000 de porumbei primele 96 de locuri erau din constanța.
  Vantul este vinovat . Pentru că porumbei buni sunt peste tot acum.
  Incă odată imi exprim “regretul ” Ca nu mai zburam impreună insă gata… incetați să mai plangeți după noi.
  Succes

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *