Ziare, reviste…


Noi mai avem vreo fituica, un ziar, o revista, o ceva ce apare… lunar, anual, la an bisect?

Categories Diverse

12 comentarii la “Ziare, reviste…”

 1. Pentru ce? Cand ai 4 site-uri columbofile in Romania de mare trafic, pline cu informatii foto, video…etc.

  Toate marile ziare si reviste au trecut in format online. Costuri minime, profit maxim.

  Ex. Sport.ro, adevarul, libertatea, cancan, cotidianul…etc.

 2. Stiu ce zici dar uneori mi-e dor sa rasfoiesc (lunar abia astept sa iau din Kaufland revista “Gradina mea” cand apare si sa o rasfoiesc la o cafea, desi netul geme de informatie in domeniu). Macar ceva anual ar fi putut sa mai scoata federatiile. Dar stai ca nici macar pe online nu fac mare branza. Noroc cu RRP saracul ca umbla prin toata tara si face interviuri.

 3. Pe hartie Pigeon Rit in franceza (Natural), De Duif in olandeza, Racing Pigeon Magazine in engleza.
  Online: Marathon Duiven Journaal

 4. FCPR tipareste o revista, de 2-3 ori pe an. Se numeste “Porumbelul Voiajor”, iar eu o primesc de la club.

 5. Dupa parerea mea ar fi o idee buna sa avem si noi un ziar/revista cu aparitie saptamanala sau lunara care sa contina sosirile fruntase pentru fiecare etapa, din fiecare judet/club,interviuri cu crescatori care reusesc sa obtina sosirile fruntase sau alte rezultate deosebite si alte informatii cu teme columbofile interne si externe.
  Eventuale prezentari ale unor produse/accesorii aparute pe piata si o rubrica pentru vand/cumpar tot asa accesorii(ceas,cip-uri,lazi etc) si porumbei.
  O alta idee ar fi aparitia banner-lor anumitor firme,asta ajutand cluburile sa “castiga” si sponsori pentru anumite etape(derby-uri) sau chiar pentru planul de zbor anual.
  O astfel de aparitie ar fi un “promovator al columbofiliei”

 6. Are UCP-ul “Sportul Columbofil” … “Sputnik” se numea la început…da’ in ultimul timp e sub orice critica..

 7. E altceva,e…si oricum,cum zice Andrei,nici pe net nu sânt cine știe ce știri interesante(mă refer la asociații,ceva oficial)

 8. Andrei ai dreptate cu RRP, omul chiar isi da interesul si este de apreciat, doar ca este exagerat atunci cand ataca o sigura persoana, stii la cine ma refer. In primul rand ataca degeaba acea persoana deoarece lucrurile merg si asa iar in al 2-lea rand a devenit o obsesie personala, asta e parerea mea.
  Probleme sunt in ambele locuri si sunt multe si intr-o parte si in alta dar nu am vazut decat probleme expuse dintr-o anumita tabara.

  O revista buna odata la luna cu interviuri de calitate nu ar strica, este o placere sa o citesti in dimineata unei etape cu un ceai sau o cafea langa sau chiar o bere :)
  In lipsa de asa ceva am laptopul langa mine la o etapa iar in search-ul youtube-ului am ” racing pigeons” + articole vechi de pe anumite site-uri .. tabietul asta ma tine ocupat pana incepe telefonul sa sune :D :))

 9. Cele existente acum au informatii ce apar mai intai pe porumbei.ro, porumbel.net, rrp.ro, columbofil.com, columbofil.net.

  La ce sa mai rasfoiesc o revista cand am informatia la un click distanta si in timp util? Ma uit prin ele si ma oripilez! Pline de greseli gramaticala!!!!!!!!!!!

  Dintr.un video interviu de pe aceste site.uri aflu cat din toate revistele lor dintr.un an.

  Online-ul este viitorul daca vrei sa mai respiram aer curat produs de copaci!!!!!!!!!!!

 10. Mirosul de hârtie din pacate a fost învins de cel de tableta,telefon..pacat!
  E cam si cum in loc sa ma duc la biblioteca sa răsfoiesc o carte,as intra intr un internet cafe.

 11. Sunt si eu unul dintre cei care CITESC . Aparitia unor reviste de specialitate e chiar necesara!Ce ne facem insa , oameni buni , ca si revistele care inca se mai publica sunt pline de greseli ! Greseli grave , de ortografie . (Atat in presa scrisa , cat si on line ) .
  Cel mai grav lucru , ca aceste greseli sunt facute de persoane care au ajuns la varful unor federatii , se si semneaza , neuitand sa-si scrie inaintea numelui si titlurile . Ce credibilitate mai poate avea o asemenea organizatie (federatie ) in spatiul public ? Incotro ne indreptam ?Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *