305509/RO-2007

Buna ziua tuturor Columbofililor. Apreciez ceea ce faceti voi, mai ales faptul ca va ingrijiti de niste fiinte minunate. De ce spun acest lucru? Pentru ca am scapat de la moarte un porumbel cu urmatorul numar de indentificare 305509/RO-2007.

L-am tinut acasa aproximativ 3 saptamani, si l-am ingrijit cu paine si seminte de fl.soarelui. I-am facut tratament, si sper din toata inima ca s-a refacut in totalitate. Dar din pacate, coada abia ii iesise doar puf.

Era ranit la ambele aripi, imediat la incheietura lor de corp, iar coada ii era smulsa. Porumbelul a fost scapat din ghiarele morti (3 Pisici).

Pe 22-xl-2012 i-am redat libertatea in parcul din Alex.cel Bun Piata voievozilor / IASI. Sper din toata inima sa ajunga la destinatie, acolo unde ii este locul. Iar daca a ajuns la destinatie, acest lucru ma bucura f f foarte mult.

Doresc din toata inima, ca acest porumbel sa traiasca cat mai mult, sa fie sanatos si ferit de pradatori. D-zeu sa vegheze asupra lui.

Va rog foarte frumos, sa-mi dati un telefon, daca ati intrat in posesia acestui porumbel, pentru ca am tinut la aceasta fiinta draga, iar cand i-am redat libertatea m-au napadit lacrimile, asa de mult m-am atasat de acest porumbel.

Va multumesc frumos pentru timpul pe care l-ati acordat citirii asestor randuri. Nr. meu de telefon este 0745658641.

Ionel

Categories Stiri

22 comentarii la “305509/RO-2007”

 1. foarte frumoasa fapta ta . putini oameni ar baga in seama un porumbel cand este in ghiarele unor pisici . felicitarile mele

 2. Cu mult inainte sa am eu porumbei ma plimbam prin parcuri pline de ei sai privesc sai hranesc,prezenta lor imi incarca bateriile ,linga un tufar vad un porumbel fara putere,il iau,caut pb lui si constat ca corpu ii era plin de aschii de lemn,probabil fugarit de uli à cazut printre crengi care lau ranit grav,in spatele meu un barbat cu un ciine imi cere sa mas porumbelu jos sa joace ciinele cu el,bineinteles mam certat tare cu omu si am plecat acasa cu ranitu,in nici o saptamina m-am pus pe picioare sa dovedit un mare mascul ca deja isi luase rolu de barbatu casei,iam pus cutia pe pervazu geamului da sa plece BA cu timpu à inceput sa zboare si seara il gaseam tot in casa consider ca a fost o multumire din partea lui ca desi era liber inca 3luni à fost prezent seara de seara la geamu meu. Salvati un suflet fara putere nui intoarceti spatele,cineva acolo sus vede.

 3. FELICITARI PENTRU ACEST GEST

  CAUT PROPRIETAR-508067-12

  TEL=0733681147

 4. O fapta mare pt un om cu o inima si mai mare!!! respect!!!
  sanatate la toata lumea!!!

 5. este de apreciat ceea ce ai facut,un om cu suflet bun! salut

 6. toata stima ptr. un asa om ,jos palaria,bine ar fi sa fie tot mai multi oameni cu asemenea gesturi dar din pacate…………

 7. frumos gest ..
  jos palaria pentru gestul tau…MULTA SANATATE
  ar fi frumos din partea stapanului sa te sune …BAFTA

 8. Un om ce merita respect!!daca ar fi numai oameni ca tine multi porumbei ar ajunge la casele lor.felicitari!!

 9. se pare ca acest porumbel sa pierdut la zborurile asociatiei Olt cand e greu de spus .Se pare ca seria e a domnului Diaconu Ilie din Bals jud Olt . e greu de spus dc porumbelul se va putea intoarce acasa in Olt sau poate si-a gasit un alt stapan…….Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *