Buna ziua tuturor Columbofililor. Apreciez ceea ce faceti voi, mai ales faptul ca va ingrijiti de niste fiinte minunate. De ce spun acest lucru? Pentru ca am scapat de la moarte un porumbel cu urmatorul numar de indentificare 305509/RO-2007.

L-am tinut acasa aproximativ 3 saptamani, si l-am ingrijit cu paine si seminte de fl.soarelui. I-am facut tratament, si sper din toata inima ca s-a refacut in totalitate. Dar din pacate, coada abia ii iesise doar puf.

Era ranit la ambele aripi, imediat la incheietura lor de corp, iar coada ii era smulsa. Porumbelul a fost scapat din ghiarele morti (3 Pisici).

Pe 22-xl-2012 i-am redat libertatea in parcul din Alex.cel Bun Piata voievozilor / IASI. Sper din toata inima sa ajunga la destinatie, acolo unde ii este locul. Iar daca a ajuns la destinatie, acest lucru ma bucura f f foarte mult.

Doresc din toata inima, ca acest porumbel sa traiasca cat mai mult, sa fie sanatos si ferit de pradatori. D-zeu sa vegheze asupra lui.

Va rog foarte frumos, sa-mi dati un telefon, daca ati intrat in posesia acestui porumbel, pentru ca am tinut la aceasta fiinta draga, iar cand i-am redat libertatea m-au napadit lacrimile, asa de mult m-am atasat de acest porumbel.

Va multumesc frumos pentru timpul pe care l-ati acordat citirii asestor randuri. Nr. meu de telefon este 0745658641.

Ionel