Festivitatea de Premiere – CLUB VASILE POENARU din Paulesti (UCPR)

Iata ca s-a mai scurs un an din viata, dar parca pentru noi, columbofilii, care impartim aceiasi pasiune, greutatile si neajunsurile acestor vremuri sunt mai usor de trecut datorita acestor minunate fapturi, porumbeii, si dragostei lor pentru locul unde s-au nascut si unde isi cresc puii.

La finalul acestui sezon columbofil, membrii clubului au hotarat sa organizeze masa festiva in seara zilei de 24.11.2012 si au ales ca locatie “Salon Country Club” din localitatea Paulesti.

Buna dispozitie, veselia, dansul si distractia nu au lipsit, aceasta si datorita prezentei sotiilor care ne sunt alaturi si care merita pe deplin admiratia noastra pentru ca ne suporta, ne inteleg si chiar ne ajuta in practicarea sportului columbofil.

Cu aceasta ocazie au fost premiati cei mai buni porumbei si crescatori la nivel de club. Multumim pe aceasta cale Primariei Paulesti pentru faptul ca ne sprijina in buna desfasurare a activitatilor din cadrul clubului. De asemenea multumim domnului vice-primar Sandu Tudor care a fost alaturi de noi, impreuna cu sotia si celorlalti invitati membrii ai altor cluburi din Prahova.

Cu speranta ca o sa va placa ce o sa vedeti in continuare, membrii columbofili ai clubului Vasile Poenaru Paulesti va ureaza realizari cat mai frumoase in noul an columbofil 2013.

Categories Stiri

11 comentarii la “Festivitatea de Premiere – CLUB VASILE POENARU din Paulesti (UCPR)”

  1. Tot inainte celor de la Paulesti si la multi ani Andrei

  2. Nici o premiere fara PREDA ALIN! bafta in continuare Aline si multe succese columbofile in 2013!

  3. Bravo Paulesti! Invatati cei din Blejoi !!!

  4. Bravo,sinteti tari ,mult succes si in 2013 si nu uitati ca sint alaturi de voiComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *