386072-2013-RO-M – 8 national demifond palmares UCPR

moiseion-386072-2013MASCUL
Moise Ion – UCP Constanta, reprezinta UCPR la Balkaniada 2016. 386072-2013-RO-M-Ab – SINGURUL porumbel din judetul Constanta care a indeplinit norma sportiva pentru a reprezenta judetul Constanta la cea mai ampla manifestare columbofila din parte Uniunii Crescatorilor de Porumbei din Romania, BALKANIADA 2016. Acest porumbel a doborat record dupa record la categoria sa obtinand 3 locuri de 1 pe lansare in cei 2 ani in care a concurat sub egida Uniunii Crescatorilor de Porumbei din Romania in judetul Constanta. Porumbelul a fost concurat la metoda vaduviei.

moiseion
Sinteza rezultatelor domnului Moise Ion – UCP Constanta pe categorii si lansare in cei 2 ani, la nivel de judet Constanta, sub egida UCPR.
Centralizari 2014-2015 MOISE ION – CONSTANTA
Clasamente porumbei 2014-2015 MOISE ION – CONSTANTA

https://www.youtube.com/watch?v=pkgbqghaqwk

8 comentarii la “386072-2013-RO-M – 8 national demifond palmares UCPR”

 1. Felicitari, un mare crescator.
  Va doresc un 2016 cat mai bun.
  Sa joci toate categoriile cu succes, e ceva deosebit,i-mi ridic palaria in fata acestei categorii de crescatori.

 2. Felicitari Nelu!
  Ai fost si vei ramane un crescator de top.

 3. Felicitari, Mutule!

  Pentru noi, constantenii, vei ramane emblema noastra nationala, port-drapelul sportului columbofil constantean!

 4. Un mare crescator,care de-a lungul timpul si-a pus amprenta definitiv in istoria columbofiliei Constantene. Si-a dedicat intreaga viata columbofiliei,si a reusit an de an sa fie in varful piramidei, alaturi de alti columbofili consacrati au Constantei cat si la nivel national. A reusit sa se mentina in top permanent, find unul din cei mai constanti crescatori constanteni. Nu numai ca a reusit ca si columbofil,dar a reusit ca si columbicultor , din mana lui au plecat porumbei si pe alte meleaguri de unde au reusit sa se afirme si alti crescatori la nivel national,eu fiind unul dintre ei. Felicitari si iti doresc multa sanatate,ca rezultatele vin de la sine . Mult succes in continuare !!!

 5. Felicitari maestre!!este un detaliu in acest film care imi place.porumbelul locul 9 national”” lam achizitionat de la un baiat Jhon nu-i cunosc origine si nici nu ma intreseaza””nu folosesc nici un truc ca nu am timp de trucuri””Bravo mult succes in continuare

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *