Mesaj receptionat… “AZI M_AM INTORS DIN DELTA DE LA VANATOARE SI FIIND UN MARE IDRAGOSTIT DE COLUMBOFILIE AM INTREBAT PE UN PAZNIC DE LA MILA 49 CUM MAI E CU GRIPA AVIARA? ACESTA MIA RASPUNS CA AU INCEPUT SA VINA CEVA PASARI CARE MIGREAZA IN PERIOADA ASTA LA NOI IN DELTA SI CICA CAM MOR SI SAR PUTEA SA FIE ROST IAR DE CEVA GRIPA AVIARA!!!!!!!!!!!!!!!!SI MAI SPUNEA CA NU NUMAI LA MILA 49 CI SI PE LA MILA 23 !!!!!!!DECI ATENTIE CA O SA REAPARA ASA ZISA GRIPA AVIARA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!LA INTOARCEREA DIN DELTA AM TRECUT PE LA DL PTRESEDINTE AJVPS TULCEA ?DL SULTANUL SI MIA SPUS CA AU PRIMIT DEJA CEVA ACTE PRIN CARE SA SE INTERZICA VANATOAREA LA PASARI PR O ASA ZISA NOU APARITIE DE H5N1!!!!PT MAI MULTE INFORMATII LA TEL 0730470474 _MIHAI”

Categories Stiri

9 comentarii la “…”

 1. Ei …acuma cu gripa asta is cam incurcate treburile……gripa a existat dintotdeauna dar nu au fost luate masuri sustin cei de la AJVPS si ca toata povestea ar fi inventata de fostul ministru Flutur ca sa mai puna de o vila din vaccinuri ….gripa a fost si va fi dar nu trebuia sa se ia masurile exagerate care s-au luat anul trecut.Acum se zice ca nici la codlea nu au fost infectate gainile deoarece actele doveditoare existentei virusului proveneau din alta comuna s.a.m.d si ca totul a fost o inscenare.
  de ce s-a oprit vanatul in Satu mare de ex unde nici pe aproape nu a ajuns gripa, atio auzit cumva de astfel de masuri luate de ucrainieni cumva la ei de ce se poate fara desi au un brat sin delta?

 2. GRIPA ASTA AVIARA A FOST OMINCIUNA GOGONATA CUM SUNT MULTE ALTELE LA NOI

 3. da a aparut si la mine in oras va fi rau ..mai stam un an acasa

 4. MAH TATA MAI LASATI POVESTILE
  CU H5N1 CA ASTEA IS POVESTI
  SI PESCARESTI SI VANATORESTI
  O FOST O VRAJEALA CU GRIPA AVIARA
  CA SA PRIMEASCA MINSRUL AGRICULTURII
  BANI PT SOLUTIE DE DERATIZARE
  SI DERATIZA CU APA
  SI TOTI BANI IAU IN TRAT IN BUZUNAR

 5. minciuni nu cred sa apara iar gripa aviara ar fi prea de tot.sper sa fie o gluma.

 6. Auzi Mihai ,mai intai invata ortografia si gramatica limbi romane ,dupa care te rog sa citesti documentare despre problema pe care o dezbati mai sus ,problema care sunt sigur ca te depaseste la momentul actual.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *