Expozitia Columbofila a judetului Suceava

In data de 12-13 ianuarie va avea loc Expozitia Columbofila a judetului Suceava. Aceasta va avea loc la Observatorul Anstronomic Suceava pe strada Universitatii. Deschiderea expozitie va avea loc la ora 12. Sambata la ora 13 va avea loc festivitatea de premiere la restaurantul VENEZIA, unde va avea loc si masa festiva. Va asteptam!

Categories Uncategorized

7 comentarii la “Expozitia Columbofila a judetului Suceava”

  1. din partea lui tiganu,LA MULTI ANI SUCEAVA!!!!!SALUTARI TUTUROR PRIETENILOR COLUMBOFILI DIN TARA SI SPECIAL PT “CAMPIONII MEI DIN SUCEAVA”DR.BILIUS,BOGDAN,MARIN,NEA MIHAI TERTES,TRUFIN,SORIN,PT BAIETII DIN CLULBUL 33-8 FALTICENI IN FRUNTE CU RIVALUL NR 1 MULLER,VA DORESC UN AN NOU COLUMBOFIL PLIN DE REZULTATE MARI SI SA BATETI MASINA….CU PALMA LA SPATE CAND PLEACA!!!!!STITI CA LOCUL 1 E REZERVAT PT MINE…. BAFTA TUTUROR!DEABEA ASTEPT SA FA DAU TOCANA,SA NE DISTRAM…LASATI PORUMBEII SA ZBOARE!!!

  2. felicitari domnului blanaru marcel +tofan pentru rezultatele de anul acesta cu tineretul

  3. Mda au fost expusi si porumbei de agrement da o fost fain.Am vazut si yo in realitate pt prima data cum arata gusati:).Si au fost si niste rase care m-au impresionat.Numai bine si multa bafta :).Vreau sa spun ca e prima expozitie la care am fost;))

  4. asta e spiritul sportiv domnule bacalu :)) …intr-adevar domnul ciobanu bogdan cam are jumate din porumbeii din toata expozitia de la suceava

  5. salutari pt. tiganu din partea columbofililor de la ;MUNTE;si te astepam in noul campionat {de atletism} ca-ci din cauza m-ea anul acesta nu cred ca o sa mai primesti laurii ca si anii trecuti[ca si campi on in campionatul columbofil] ;orcum te asteptam sa ajunngi cu bine acasa si sper ca a meritat despartirea de [gaite] Salutari tuturor COLUMBOFILILOR SUCEVENI si mai ales celor din FALTICENI si succes anul acesta care sper sa nu ne mai rezerve vre-o surprizaComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *