[Agrement] Concursurile de zbor organizate sub egida U.G.C.P.P.A.M.R.

Pentru cei care vor sa concureze cu rasa jucator de Galati calendarul competitional este afisat de Maftei Ovidiu, iar fisele de zbor se vor trimite in decurs de 48 de ore data postei (de exemplu daca etapa a fost duminica fisele se vor trimite cel tirziu marti) iar taxele de zbor sunt urmatoarele: 10 lei 3 etape de maturi, 10 lei 3 etape de tineret si 5 lei etapa cupa Romaniei. Fisele si banii se trimit la urmatoarea adresa :Chis Calin, Gherla, str. Mintiului nr.115 jud. Cluj.

Pentru cei care vor sa concureze cu alte rase (Bujori, argintii, negrii codalbi…) taxa pentru o etapa este de 10 lei. Pentru informatii privind calendarul competitional sunati la 0745750560.

15 comentarii la “[Agrement] Concursurile de zbor organizate sub egida U.G.C.P.P.A.M.R.”

 1. Zbor si/sau joc.In mare se elibereaza porumbeii si arbitrii ii puncteaza.La rasele de zbor se puncteaza timpii in care stolul ajunge la inaltimea de zbor,sta in puncte,face disparitie si apoi cum se prezinta stolul,daca sta strans,daca aterizeaza toti odata…La rasele care prezinta joc se puncteaza si jocul,adica cat de multe tumbe dau pasarile,cat de lungi sunt snururile si daca cazatorii mai revin in stol sau nu.

 2. buna! pt. cei interesati,tot sub egida uniunii,se organizeaza si concursurile cu ciungi de ploiesti si rosii de tirgoviste.mai multe informatii puteti afla la nr de tel. 0721605848 -dl.burdusel cristian sau 0722746387 dl.cazacu constantin.succes tuturor!

 3. Sunt un elev de 14 ani care are ca pasiune cresterea porumbeilor.Pana acum am avut decat gutani si voiajori.Aceasta pagina ma facut sa ma indragostesc de jucatorul de galati.Daca exista in bucuresti crescatori cu exemplare de vanzare (exemplare normale adica nu de concursuri sau expozitii)il rog sa posteze aici un mijloc de legatura cu dansul/dansa.Daca se poate sa spuna si un pret aproximativ(nu doresc porumbei scumpi eu fiind un elev ci doar porumbei obisnuiti daca poti sa le zici asa galatenilor)

 4. Unde se desfasoara acele concursuri domnule vlad?expozitii cu jucatori nu se desfasoara in buc?

 5. unde se tin aceste concursuri si de unde se pot procura mai multe informattii vizavi de aceste concursuri am si eu galateni si doresc sa particip tel meu este 0723152501

 6. buna!pt dl.aldea stefan.concursurile se tin la adresa de unde se zboara porumbeii,trebuie sa va manifestati dorinta de a participa,la topicul unde este fisa de zbor si ciorna,sa faceti parte dintr-o asociatie care este afiliata la uniunea generala a crescatorilor de porumbei pasari si animale mici din romania,daca nu sunteti deja puteti sa va inscrieti la cea mai apropiata de dvs.avind in vedere faptul ca simbata si duminica sunt etape,trebuie sa faceti totul destul de repede.pt mai multe detalii.putem comunica pe mess,la adresa vladhadarau@yahoo.com,sau mafteiovidiu@yahoo.com.sa auzim de bine si succes

 7. buna !din greseala am mentionat ca simbata si duminica sunt etape,asa este ,dar numai in data de 16-17 iunie,imi cer scuze.deci aveti ceva timp,sper sa putem sa clarificam pina atunci participarea dvs. p.s. pt dl .aldea

 8. INTREBARE: Rasa ‘berzat de budapesta incaltat’ au aptitudini de voiajor si in ce masura. Mai exact de la ce distanta ii pot lansa ca sa se si intoarca acasa.

 9. salut! am si eu o nedumerire.am niste galateni,frumosi:cioc, geana, cap, tot dar nu joaca. cand zboara se inalta sus, abea se mai vad si zboara asa park ar fi voiajori.am vandut o pereche la distanta de 12 km.dupa 2 luni au venit aksa. ce se intampla?de ce sunt asa?e normal pt un juktor de galati?

 10. @Raul,

  Berzatii de Budapesta indiferent daca sint incaltati sau nu, sint Porumbei de zbor de inaltime si durata. Daca sint hraniti bine se pierd foarte usor si atitudini de voiajori nu au nici decum, ci sint foarte prosti. Dacai le dai drumu de la o distanta de 1-2 km poti sa le spui la revedere.

 11. draga andrei lipsa inaltimi nu este caracteristica galateanului.

 12. mariusica daca in capitala nu ai gasit ce iti doresti cu siguranta crescatori din severin te vor ajuta! contacteaza -i .

 13. draga andrei lipsa inaltimi nu este caracteristica galateanului.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *