Am revenit

…pe net. Multumesc pe aceasta cale providerului, care dupa telefonul numarul ~20 m-a repus pe www (unde sper sa raman).
Am parcurs si moderat fo’ 200 de comentarii (situatia mailurilor nu este nici ea prea roz), urmeaza o avalansa de topicuri si un stol de porumbei la top10 dupa ce ordonez putin harababura.

Categories Stiri

12 comentarii la “Am revenit”

 1. tot respectul pentru timpul acordat astfel incat acest site sa functioneze bine.putine persoane ar face acest lucru. In cele aproape 2 zile cat site- ul nu a functionat am intrat de foarte multe ori pe el si chiar am incercat si pe alte calculatoare gandindu-ma ca al meu s-a blocat la aceasta pagina dar m-am linistit cand am vazut afisat ca este o problema care se va rezolva.Multumim D-le Andrei si cred ca in fiecare oras din tara sunt oameni care abia asteapta sa cinsteasca un pahar de vin cu d-voastra.
  Numai bine

 2. aha…abia astept sa vad noi topicuri…si aici sa ramai Andrei pt ca aici iti este locul…pe cel ma tare site cu si despre porumbei…bravo tie!!! VANT IN PENE!!!

 3. vreau sa stiu cand apare urmatorul numar din revista porumbelul voiajor.

 4. Multa putere an continuare pt acest sait al columbofililor.

 5. este necesar acest site nu numai pttr incepatori dar si pentru cei cu experienta, ca pe pamant cat traiesti inveti nu e nimeni ca sa stie totul despre porumbei.. parerea mea!

 6. Din partea mea aveti tot respactul pentu ceea ce faceti d-le Andrei . si in continuare tineti o tot asa . vant in pene !!!

 7. Andrei tot respectul pentru ce ai realizat in acest site. De ce nu se spune nimic despre expozitia de la Piatra Neamt

 8. Pentru ca spre deosebire de UCP si FRC, nu am primit niciun comunicat despre aceasta…

 9. Andrei,lasa acest site deschis pentru toti columbofinii (inclusiv crescatorii de porumbei) dar sa stii ca ma mahneste foarte mult cand esti partinitor.Ce s-ar face Koopman daca ar tria persoanele de pe siteul sau ? Oare tu nu stiai chiar nimic de expoxitia de la Piatra Neamt ?Cum poti sa dai pe http://www.doi crescatori carora din nu stiu ce motiv le-a murit porumbeii si sa crezi (dupa cum lasi de inteles) ca i-a omorat UFCR.Pacat ca ei nu stiu unde au participat la expozitie cu porumbeii>au participat in cadrul FCPR.Din UFCR cu un an in urma faceam toti parte .

 10. Nu cred ca i-a “omorat ufcr”, imi cer scuze daca asa s-a inteles, eu am pus textul trimis de ei (defapt mai spuneau si ceva despre presedinte, dar nu am publicat…deci se poate spune ca am tinut partea fcpr-ului). Oricum as face tot nu este bine.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *