Antrenarea porumbeilor in Taiwan

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CYibLTRP1S0&NR=1[/youtube]

Categories Stiri

14 comentarii la “Antrenarea porumbeilor in Taiwan”

 1. frumos …dar ce sunt chestiile alea cu arcuri pe care apasa omul acela

 2. Daca ar fi tradus ar fi extraordinar,macar in scris la descrierea ochilor.Multumesc

 3. Aha……super tare…..niste petarde o sa imi iau si eu ca sa ii fac sa zboare mai mult :))…….poate iau amenda :(…….

 4. Super tare!!! Mi se pare aiura faza aia cu batul ala si cu fluierul , cred ca mai mult ii sperie. Dar verificarile alea sa vina cu porumbelul la un punct etc…excelente!!! asa trebuie si la noi!

 5. iar aberatii de la japonezi,cu petardele alea cauta sa i sperie,sa se ridice cat mai sus,sa zboare cat mai mult,sunt niste tampiti japonezii astia sau ce mama drak ului or mai fi,se stie clar ca un porumbel sanatos si de rasa zboara cel putin o ora la antrenament,asta bineinteles daca se ocupa cineva de ei,dar faza cu petardele e cea mai mare prostie,eu le sugerez galbejitilor sa si tina un soim ,si sa i antreneze asa,ar avea mai mult de castigat,soimul ii invata pe porumbei cum sa se apere de el ,iar porumbeii ii dau tribut pe cate unul din ei,,ha,ha,cea mai cretina treaba cu antrenamentul cu petarde,dar pun pariu ca multi asa zisi porumbari care activeaza pe acest site or sa le urmeze exemplul la japoo,da ce sa i faci ,multi chemati ,putini alesi,aliluiha.

 6. foarte frumos ce se intampla acolo….nu cred ca avem de ce sai criticam pt ca sunt foarte organizati si sunt cu mult mai avansati ca noi.daca va uitati mai bine la cotetele lor,la numarul de porumbei pe care ii aduna si la organizarea concursurilor nu cred ca o sai mai criticati.daca ar fi o asemanea organizare si la noi macar la concursurile de fond ar fi un lucru mare.jos palaria in fata lor.va salut pe toti si va urez succes in etapele care au ramas!!!!

 7. ma nete super tare nu am ce sa zic imi place programul asa o sa fac si eu cu porumbei mei:)):))

 8. interesant filmulet.daca as fluiera cu fluieru la porumbei si as mai lua si un bat ca astia din film ar zice vecini ca am inebunit sau cas plecat de acasa.

 9. FOARTE FRUMOS DAR AR TREBUI SA NE GANDIM AICI IN ROMANIA CUM SA CREEM PASARI CA SA AVEM SI NOI PERFOMANTELE CAMPIONILOR NOSTRI ROMANI ca:dnl IZDREA PETRE,BUTUCANU STEFAN ,BILIUS MIRCEA, MOLDOVAN FLORIN,CARMAZAN IOAN etc.

 10. frumos dar faza cu petardele e aiurea ce mi-a placut a fost disciplina

 11. faza cu petardele este pantru ca porumbei sa sperie si sa zboare mai mult timp si cu mai multa viteza!!!

 12. pacat ca uni vorbesc fara sa inteleaga despre ce se vorbeste in acest documental daca erau mai buni crescatori din ROMANIA de ce National Geografic nu a facut acest documental la noi ma intreb eu In Taiwan competitile sunt un sport si o obsesie nationala o singura etapa face un participant milionar sunt 30000 taiwanezi care se ocupa cu asta Taiwan este tara unde un sarac se face bogat peste noapte castigand o etapa persoana din documental este un fost campion in taiwan 3ani la rand si sa facut omu milionar intro etapa de concurs facuta de asociatie se poate castiga 15000euro daca este ilegala mult mai mult Acolo porumbei zboara ocean si uscat fiecare crescator are un fluier diferit puii zboara o ora dimineata su alta ora seara porumbeilor li se face o pozala aripa si se stampileaza fiind mare competitia pentru prec autiuni inelele la imbarcare se acopera cu un caucius nu clema de zbolr un cauciuc pentru a nu se sti seria inelului asezarea in lazi se face printrun joc de carti nu tu decizi unde itri pui porumbei in lazi jos sau sus si cum ai norocul ceasurile raman la asociatie pentru a nu fi manipulate porumbei stau doua nopti in asociatie pentru a nu fi dopati lansarile se transmit prin satelit ca proba de etapa curata porumbelul trebuie dus la asociatie in 13 minute nu ca la noi seara la etapele de fond porumbei se califica doar ce care vin in timpul care este stabilit de asociatie si dor cei care se califica merg la etapa ce vine porumbei concureaza numai un an

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *