asigurare-voliera
Asa si-a gasit un crescator porumbeii dupa vizita dihorului. Toti porumbeii. Nu am mai postat de mult pe tema asta si o aducere aminte este utila… asigurati voliera cat puteti de bine.

De cate ori am lucrat la voliera mesterii au ramas cu impresia ca sunt exagerat de paranoic, stresandu-ma la fiecare gaurica ramasa cu diametrul mai mare decat grosimea unui deget. Si am degete destul de sfrijite, de programator. Sunt crescatori care nici nu inchid sputnikul noaptea sau care au pe la tavan sau in pereti gauri prin care ar putea intra si “ursul” si stau linistiti, ca “poate nu s-o intampla”. Sper ca postarea asta sa mai sperie macar unul dintre voi si sa mai salveze niste vieti nevinovate.

In copilarie, un pui a refuzat sa intre in cotet seara si s-a culcat in magazia alaturata pe o grinda. L-am lasat acolo si a doua zi cand am venit erau doar fulgi si sange. Atunci mi-am promis ca nu o sa se mai intample. Au trecut peste 20 de ani si nu s-a mai intamplat. Si sper sa mai treaca inca pe atat.

E cea mai urata chestie… sa zboare mii de Km sa se intoarca in siguranta casei lor, sa scape de rapitoare cu pene, boli, etc… si sa moara in mod stupid pentru ca ai fost prea ignorant.

Aveti grija.

porumbei.ro