Atunci cand astepti porumbeii


Cam asa ceva.

Categories Stiri

9 comentarii la “Atunci cand astepti porumbeii”

 1. Am gasit poza asta pe Facebook si as fi vrut sa mentionez autorul dar nu stiu cine este.

  Poza e geniala, imi place cum face misto de noi, si nu e departe de adevar.

  Ce perna mai buna decat adapatoarea, ce saltea mai buna decat gratarul? Oare claseaza Gutu Batran?

 2. E tare.Daca nu o sa-i vina porumbeii,acolo o sa-l mute nevasta !

 3. Anunta-l acum….., incadreaza-te intr-o ora, trimite neamule sms-ul, usor ca ii smulgi penee…prinde-l razuieste-i stick-erul.

  Celui din imagine ii lipsesc proviziile. Poate ii asteapta de la vreun maraton. Se cunosc concursuri care frecvent tin 2-3 zile. Te legi practic de cotet. Ce-a mai a dracu simbioza (om-cotet), feed-back memorabil sticker razuit-probabil intervalul 1-3 zile.

  Vorba unui artist popular ,,e frumos da nu prea”

 4. Ce panarame de oameni! :))

  Recunosc cu mana pe inima, ca mai am putin si ajung ca persoana din imagine in ziua etapei.

  Tin minte de cateva ori, venisem de la tura de noapte si porumbeii trebuiau sa apara cam intr- o ora jumate-doua dupa ce ajungeam acasa. Eram rupt de somn. Imi faceam de treaba pe la cotet, apoi luam un scaun, ma asezam pe el si imi doream sa nu adorm (organismul imi spunea contrariul). Familia ma vedea si ma lua la misto: du-te frate la somn, esti cu capu`! ( puteam sa-i contrazic? )

  Daca ma duceam la somn, nu ma trezeam doar dupa o ora si pierdeam sosirile. Iar sosirile sunt cele mai frumoase pentru mine. :)

  Daca m-ar fi pus cineva sa stau treaz dupa 12 ore de serviciu, si sa fiu platit si n-as sta. :))

 5. Anima_lux din gama varsa_le la_gard. adica bei, te pisi, si e mai simplu. ieftin si bun!

  ma gandeam chiar in dimineata asta in timp ce sofam, cati bani, cat timp si te trezesti la un moment data ca au zburat si n-ai simtit! :)))

 6. Cunosc starea,singur cu tuica langa mine si.n mine ,cu ochii pe clasamentele online . Am stat ultima data pana la 2 noaptea,de dragu porumbeilor si am vazut ca nu sunt singurul nebun,mai erau si altii si anuntau si dupa 1 noaptea,ca intrau si mai intra si la mine….tuica. Cum sa ma culc stiindu.i pe campul de lupta si am ajuns ca tipu din imagine,noroc ca nevastamea era de noapte ,ca alt fel si acum eram afara….?

 7. Eu la un zbor, doar unul s-a întors. Nu mai puteam de gat. M-am îmbătat de nu știam unde mi-am parcat mașina ?.

 8. Exact in aceasta postura am fost si eu la ultima etapa de maraton din 2016 la 1173 km pe banca in fata volierei dupa 30 de ore nedormite,pune-am ceasu din juma de ora in juma de ora sa sune sa nu pierd anuntul, dar pana la urma a fost o etapa de vis am avut 5/5 sositi,4 clasati, am dat intr-un Ciucas la 2l,si am uitat si de oboseala pana seara,asta e pasiunea pentru porumbei!!Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *