Salut!

Mai baieti! Ma surprinde un fenomen: n-am mai avut atac de rapitoare de nu-mi mai aduc aminte!
La voi e la fel?
Anul trecut pe vremea asta dadea in pui. Cu totul numaram deja vreo 40 de victime de la inceputul anului, acum am … 4, hai 5! Ce dracu?! Au murit ulii? N-am mai vazut uliu de 3-4 saptamani. Soimul n-a atacat anul asta deloc, dar deloc! Ii vede, si se duce in treaba lui. De multe ori, cand il vad porumbeii, nici nu mai decoleaza!!!!

Am ajuns si eu sa ma relaxez: dau drumul la porumbei si imi iau berea, tigara si mi-o beau linistit pe terasa. Nu mai stau incordat sa scurtez orizontul, ca alte dati! Ce naiba? A dat vreo boala in rapitoare? Ca nu se vad. Si nici colegii dimprejur n-au mai integistrat atacuri/pierderi. Situatia e la ses (Buftea). Nu ca m-as plange, dar e ciudat! Am deja dublul efectivului in voliera, mi-au mancat urechile! Am triat la sange, am umplut frigiderul de pui de porumbel (aia mai prapaditi), m-am saturat de jumulit! :-)

Si nu mi-e de alta, dar se-nvata neatenti, si daca apar din neant rapitorii la toamna, maturii or fi cum or fi, dar puii habar n-o sa aiba sa se fereasca…
Ciudat…

Andrei_O