Banchetul clubului Muscel, Campulung – Arges, UCP

Astazi 19.12.2009 a avut loc la Campulung Muscel, jud. Arges festivitatea de premiere a clubului Muscel. Festivitatea de premiere a avut loc la restaurantul “Anomis”. Multumim Dlui. Presedinte Matei Adrian pentru organizare si tuturor participantilor. Felicitari premiantilor! In continuare va aratam cateva poze de la aceasta festivitate de premiere.

Categories Stiri

34 comentarii la “Banchetul clubului Muscel, Campulung – Arges, UCP”

 1. Felicitari! Aveti grija ca la anul ati incurcat-o cu Andrei cel mic, va ia toate cupele!

 2. Sa inteleg ca “Andrei cel mic” este acel baiat cu camasa portocalie :D

  Felicitari tuturor participantiilor, dar mai ales lui Andrei ca este tanar si cu un viitor in fata! Mult succesc in 2010 ;)

 3. bravo domnilor !

  felicitari varu, sunt mandru ! :D

  succese in 2010!

 4. pt.GABI in 2010 vreau sa te vad cu masa plina de CUPE SI MEDALI.Mult succes tuturor columbofililor MUSCELENI in 2010.

 5. Este si asta un mod de a prelungi vraja ,,COLUMBOFILIEI” chiar si atunci cind porumbeii nu mai pot fi vazuti venind de la curse.Este o vraja frumoasa pentru ca ne putem bucura de rezultatele de peste an. Frumoase pozele si placuta petrecerea.Urez mult succes in continuare.

 6. A fost o seara frumoasa,cu o atmosfera placuta,avand langa noi si pe cel mai bun columbofil-NR1 al momentului in Uniunea din care face parte Clubul Muscel,domnul Florentin Oprea!
  Alaturi de noi au mai fost colegii si prietenii nostrii de la Cluburile Bughea de Jos,Boteni alaturi de ei constituindu-se un frumos si puternic protocol pe anul in curs,pe zona noastra strangandu-se un nr de aproximativ 250 crescatori,un an cu realizari deosebite pt cluburile care au luat parte la acest protocol,concretizate cu locuri de top in Campionatul National si in Expozitia Natioanala 2009!
  Felicitari tuturor!!!
  P.S. Andrei(cel mare,de data aceasta),acum avem un alt “Andrei”,mai mic,dar nu uita ca te asteptam si pe tine-cel mare!

 7. felicitari! Zona Muscel,o zona deosebita cu oameni deosebiti,personal de fiecare data revin cu placere in aceste locuri unde la sfirsitul stagiului militar[1999 februarie compania de pompieri],paraseam cu lacrimi in ochi camarazii de arme,in fata restaurantului Ciobanasu………..aici am cunoscut pe domnul Tonghioiu……. pe care din pacate nu l-am vazut in foto…….[poate nu face parte din cl dv.]…..? vreau sa felicit in mod special pe dl Matei si pe varul domnului P. P…….un nume de referinta in columbofilia ARGESEANA…… CU STIMA:Sebastian Anghel responsabil tehnic clubul ATLETIK BRADU.

 8. A fost ceva superb:DMultumesc de incurajari celor care mau incurajat:D!!!Si cum spune colegul Cristi Sima,te asteptam sa revii si tu Andrei cel mare:D!!!!

 9. felicitari si bafta multa pentru sezonul 2010:d

 10. foarte frumos cred vati distrat frumos dupa cate vad din poze suces in 201o norby din floresti va saluta si suces hai porumbari din floresti sus jud cluj

 11. felicitari sa aveti norocu asta si in 2010 chiar mai mare

 12. Vad ca numai pe Sima si pe Strafalogea ai prins in poze.Te-au platit cumva?

 13. 1. Incearca sa te uiti si cu ochelari, sunt multe persoane in poze.
  2. Pozele le-am primit pe mail, nu le-am facut eu.
  3. Sunteti penibili cu remarcile astea stupide.

 14. Va felicit pe toti membrii clubului MUSCEL CAMPULUNG,pentru organizarea festivitatii de premiere.Felicitari personale campionilor clubului,Duroaia Dan,Strafaloagea Ionut,Popescu Liviu,Nistorescu Fane s.m.d.Va doresc un an nou 2010cu impliniri si rezultate de exceptie,atentie DANE!la cat.FOND.

 15. Nu a fost platit nimeni sa il prinda in poze pe Sima si pe Ionut Strafalogea,Ionut Strafalogea a avut norme la toate categoriile,iar Sima aproape la fel!!!Sal

 16. felicitari fratilor si multa bafta in continuare

 17. Multumesc Domnul Gheti ! si eu va doresc un an nou cu multa sanatate si multe rezultate pe plan columbofil.

 18. felicitari celor care au castigat si au participat la aceasta frumoasa festivitate din partea membrilor clubului MARATON RUCAR.Succes in continuare.

 19. BRAVO BAIETI SA FIM UNITI SI VOM AVEA IN VIITORUL APROPIAT SI CAMPIONII NATIONALI IN ZONA MUSCEL.

 20. Felicitari tuturor celor care au castigat si au participat la aceasta frumoasa festivitate,dar in deosebi pentru prietenul meu Strafalogea Ionut tine-o tot asa. SARBATORI FERICITE.

 21. Domnule Andrei,ce s-a intamplat cu pagina CLUBULUI MUSCEL?

 22. S-a stricat atunci cand am avut probleme cu site-ul. Sper sa-l refac in curand.

 23. Multumesc,poate-l si actualizati si cu anul 2009,toti columbofilii musceleni s-ar bucura.Cu stima si respect.

 24. Multumesc Dani ! si tie iti doresc un an cel putin la fel ca cel de anu asta.

 25. Oameni care chiar tin la sportul columbofil un grup foarte bine legat la aceasta asociatie mult succes in continuare .Asta in mare parte e vina domnului Matei care ii multumesc pe aceasta cale.La anu vin tare din urma .VANT IN PENEComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *