Barcelona 2017


Trimis de Ovidio Petrea

Categories Stiri

37 comentarii la “Barcelona 2017”

 1. Cea mai mare cursa de porumbei e din ce in ce mai mica. Sunt 17000 fata de 25-26000 acum 7 -8 ani. Stie cineva cati romani participa?

 2. Baftă pt toții colegii nostrii care au participat!!

 3. Nu vreau sa fiu carcotas…dar vouă va place lansarea? Tirurile dispuse fata in fata..porumbeii intrând uni in alti…inceputul e cam in haos,la ce distante au de parcurs săracii porumbei.
  Au fost infiltrați cumva lansatoti români printre ei…sau au si ei oscarurile lor?
  Bafta alor noștri si sa se întoarcă acasă cat mai multi porumbei!

 4. Barcelona cea mai titrata cursa internationala are sosiri sub 4% a doua zi de concurs…Oare la noi cum ar fi sunat asta?

 5. Am citit pe facebook ca romanii nostri au imbarcat 228 de porumbei la Barcelona,vant in pene tuturor,sa castige cel mai bun!!!

 6. O mare catastrofa, pierderi imense !!! Sunt curios ce explicatie o sa se dea la asa dezastru!!! Ceva s-a intamplat daca au venit ”in halul” asta porumbeii !!

 7. Camioane cu prelata trasa, fara aerisire.
  Lansare improrie, cu loviri intre ei…. etc. Si inca le mai suflam in fund occidentalilor.

 8. Sunt curios daca comenteaza ,, fratele” nostru, sau este iarasi cu limba infipta adanc in dosul vreunui ocidental.

 9. Crede cineva ca primul porumbel sosit de Barcelona,va fi din porumbeii mei ?

 10. O intrebare pt Spaniolul: Ati angajat sa vedeti daca vin?Sau pt banii care se iau in cazul in care vin?..se aude ca s au vândut pe sume frumusele porumbeii sosiți de la Barcelona!

 11. CrisRace: Am spus in primul meu comentariu”din porumbeii mei.Adica produsi scosi in crescatoria mea si vanduti in 2014 au fost angajati 2 porumbei de un vechi prieten care ne-am inprietenit prin intermediul vanzarilor mele.Eu sper ca 1 din cei 2 sa se intoarca victorios.Daca in caz ca s-ar intoarce,as fi atat de bucuros ca atunci cand ar fi porumbelul meu pentru ca stiu ca a fost scos si crescut de mine.Iar despre ce ai spus tu ca s-ar vinde pe sume mari de bani,eu unul nu as vinde un astfel de porumbel pentru nici o suma. Salutare !

 12. Ieri 15.07.2017 a sosit primul porumbel in Romania de la Barcelona,1662 de km,a 9 a zi.

 13. Asta e Ioji.Mingea e rotunda.Totusi,lumea nu a avut tupeu sa puna ramasag cu mine.Felicitari crescatorului acestui porumbel venit.S-ai traiasca…

 14. da, Oros a demonstrat inca o data ce inseamna sportul
  columbofil, si performanta.deh campion la campion trage, nu??
  sergiule porumbelul a sosit in a 8 zi , daca calculezi corect.Deci hai sa fim corecti

 15. @spaniolule, mingea nu are legatura cu porumbelul sosit , nici cu barcelona…aici este vb de cu totul altceva, cat despre tupeu, lasa ca ai tu pt toti de pe acest forum.deci …despre ce vb noi aici??acum degeba ai tu porumbei din linii ,,deosebite,, daca nu ai altceva care sa i faca cu adevarat valorosi.

 16. Stai calm prietene ca voi avea si lucrul acela,care ai va face valorosi.Deja porumbeii mei au anceput sa confirme an alte crescatorii,si tine cont ca originalul ami apartine,este in ograda mea !

 17. ma tem ca nu l ai spaniolule…putini il au, iar aceia de la inceput se departajeaza, prin rezultate rasunatoare imediat ce au porumbei din suse bune, de marea masa de columbofili.
  Vezi tu de aceeea renunt eu la cursele de porumbei, pt ca nu am acel lucru, si m am saturat sa imbogatesc pe ,,comerciantii de produse columbofile,,cativa porumbei care sa ti incante ochiul si inima si gata viata merge muult mai linistita inainte.

 18. Inteleg ce spui prietene,dar toti avem dreptul de a incerca.

 19. @mitica doar unul al lui Oros ,locul 2 pe Europa de Est si locul 1 in Romania.

 20. Un lucru curios este faptul ca” fratele” tuturor columbofililor occidentali ,nu a scris nimic despre ,zborul de la Barcelona…Ce sa intamplat ,s.au rupt fratiile,relatiile sau ia scapat faza asta?

 21. A opta sau a noua zi_ deci pe ce data au fost lansati…?

 22. @ ioni…hmmm cam stiu cine esti…..Oros are primul porumbel sosit in Romania si al doilea dupa cel al Ungariei pe Europa de est.Vrei sa ti traduc?ce nu intelegi, d le care te ascunzi cu un scop sub un alt nume, ai?????/

 23. In Moldova la Domnul Asmarandei ia sosit ieri pe 23 un Gut de 2012.
  DISTANTA 2090 KM!!!
  Felicitari domnule Asmarandei-Bossul Maratonului Extrem!

 24. Al treilia porumbel ie a lui Serban Ioan din Albesti linga Sighisoara un mascu din 2014 albastru cu pana alba sosit duminica dimineata!

 25. Buna, va rog dati=mi cineva coordonatele lansarii, merci.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *