Batranul si porumbeii

batranulsiporumbeii
Un iesean in varsta de 92 de ani vine in parc, zi de zi, sa hraneasca porumbeii. Un articol impresionant aici.

Categories Diverse

11 comentarii la “Batranul si porumbeii”

  1. Chiar ca impresionant! Respect pentru omul asta , mai rar gasesti oameni care sa iubeasca cu adevarat animalele cum o face el.

  2. Si totusi are 92 de ani,privitorii ar face bine sa-i urmeze exemplul nu doar sa opreasca masina si sa aplaude,pt. ca este clar ca acei porumbei nu se vor mai bucura foarte mult timp de prezenta batranului.

  3. mi-au dat lacrimile! si cand te gandesti ca ne ocupam mai toata viata cu tot felul de cacaturi.

  4. Bai Mitica in loc sa urezi omului ,,La multi ani ! ” tu faci pe Nostradamus ? faci parte din guvernul “daca mor pensionari creste economia “?

  5. Gabriel nu trebuie sa fii Nostradamus ca sa-ti dai seama de realitate,natura isi va urma cursul pt.fiecare dintre noi.

  6. Chiar o sa merg vineri in copou si o sa il caut pe domnul respectiv ca sa mai schimbam o vorba si cine stie poate o sa devenim prieteni buni .
    Cu stima si respect Alex

  7. Hopaaa….il recunosc pe batran si ii urez multa sanatate,nu pare sa aibe varsta de 92 de ani in realitate….insa nu asta e important,ci faptul ca acest batran nu iubeste doar porumbeii,l am vazut de foarte multe ori hranind unul din dusmanii porumbeilor(pisica)exact in zona Cantemir cheama pisicile care nu intarzie sa apara cu cozile bat,pregatindu le “masa”…multi ani sanatossi mos Niculae si toata stima din partea multora pt dragostea si efortul care l faci matale pt vietuitoarele fara stapan!!!!!!

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *