Sunt din Piatra Neamt iar fratele meu mi-a cumparat din Anglia niste inele de porumbei. Pana aici nimic deosebit insa am vrut sa vad cui au apartinut inelele si a fost foarte simplu, nu a trebuit decat sa accesez rpra pigeon rings si mi-a aparut lista cu toti crescatorii din Anglia si seriile la inele.

De ce oare nu este posibil acest lucru si la noi sa accesez de exemplu fcpr si sa-mi apara toti crescatorii cu adresa si numar de telefon si seriile langa, acest lucru ajutand sa dispara braconierii si falsele pedigriuri si de ce nu la o vanzare mai buna a porumbeilor direct de propietar, eu spre exemplu nu sant inscris la asociatie si am cumparat inele de la un crescator cunoscut din zona cu tot cu talon si as putea oricand sa ii vand ca si cum ar fi ai dumnealui, insa daca cineva ar dori sa verifice autenticitatea avand lista cu datele de contact eu nu as mai putea de exemplu sa fac acest lucru nestingherit.

Poate daca citeste cineva acest topic cu spirit de initiativa sa ajute sa devenim si noi niste oameni in rand cu toti ceilalti.

Seby