Birdmen


Un film documentar interesant despre Rollerii de Birmingham.
Georgian

15 comentarii la “Birdmen”

 1. Marfa! Ce cefe au domnii crescatori! :)) Mai incretite decat ale noastre voiajoristii :)) Ideal ar fi sa inteleg engleza,altfel…ma uit ca strutzu la piulitza…

 2. Ca bine spun baietii in vid la min 1:32″cand vine un tanar la noi interesat de pasari,noi nu ii vindem pasari ci pur si simplu ii facem cadou,pentru ca vrem sa ni se alature.Doar prin simplu fapt ca ii dai niste pasari ar putea sa ii salveze viata (de la alte lucruri nocive)”
  Intrebarea mea este,oare cati dintre campioni nostri ar da macar un ou cadou unui pusti,tind sa cred ca nu prea multi,aceeasi parere am si despre programul columbofil care s-a desfasurat in saptamana altfel,cati dintre mari columbofili care au fost prezenti acolo ar fi fost dispusi sa ofere cadou cativa pui … Vant in pene!

 3. foarte tare! daca era tradus in romana era si mai frumos! a tradus putin alexdb la com 2.

 4. @Alexb Nici unul Alex pe toti de la mine din oras i-am intrebat daca imi dau si toti au vrut 20 -30 de lei, numai unul mi-a dat da la scuturat inainte si a zis ca iese mai bine asa puiul,o fi crezut ca is un prost.

 5. Buna!

  Foarte bun documentarul.
  O rasa spectaculoasa, la care se vede selectia de zeci de ani intr-o directie bine stabilita.
  Vizavi de cadorisirea tinerilor cu porumbei, se practica si la noi. Sunt destui care dau cadou la copii. Problema e ca tot mai rar se mai ocupa copii de porumbei.
  Imi amintesc cati copii eram cu porumbei numai la noi in cartier; acum sunt ori in casa la calc, ori prin cluburi.

  Numai bine!

 6. Sa mai spuna cineva ca suntem normali, vedem o femeie frumoasa atunci cand ne uitam la o pasare si auzim o simfonie atunci cand ii vedem cum zboara acele femeii frumoase crescute de noi. Aici se vede partea “feminina” dintr-un barbat , daca pot zice asa.

  Un alt documentar despre porumbei ceva mai relaxant….
  https://www.youtube.com/watch?v=NowUSjfBK7M

 7. Alexdb eu nu inteleg de ce neaparat campionii trebuie sa-ti faca cadou un pui?
  Parerea mea ca orice columbofil cu performante creste odata cu pasarile, rezultate nu faci peste noapte, urmareste filmuletele cu Preda Gheorghe si ai sa intelegi multe inclusiv ca ai nevoie de timp sa faci performanta.
  Aceasta este o tema falsa ca nu suntem ajutati de campioni, intrebarea este ce putem face noi pentru columbofilie.
  Sa aveti un sezon reusit!

 8. Felicitari pt filmulet,dar juc de galati sunt mai frumosi si sunt care joaca mai tare si mai frumos

 9. Interesant videoclip, pentru cei care nu inteleg despre ce este vorba. Acesti oameni vorbesc despre viata traita in “Sudul L.A.” (Los Angeles) regiune bine cunoscuta pentru cartierele sarace si pentru bandele de strada. Nu au locuri de munca si de asta nu au altceva de facut decat sa se alature celor rai, de obicei din cartierul lor. Unul povesteste cum fratele sau geaman, care este in inchisoare, era implicat in fel si fel de lucruri in timp ce el statea in spatele casei cu porumbei:)) Intr-adevar l-a ajutat mult asta.

  Inca o data putem spune ca acest “hobby” cum ii spun ei ne ajuta sa trecem peste momentele grele din viata noastra.

 10. Cat de frumos! Mi-ar placea la nebunie sa fie lumea si la noi asa, insa la noi e numai invidie si mandrie. Tin minte , copil fiind, ma duceam la crescatorii mai in varsta sa cumpar porumbei, erau in stare sa-mi ia pielea pentru unul, iar daca din intamplare scapai porumbelul si te duceai sa-l ceri inapoi, ti-l arata si mai ca te lua la bataie..dar nu-l mai vedeai inapoi. Erau foarte ingamfati! Cred ca asa e si acum. Nu mai am porumbei demult, dar cum voi reveni in tara imi voi lua sigur…pana atunci petrec timpul pe site si ma documentez la maxim online:D!

 11. Salutare!
  Pentru comentariul 10, este adevarat ca exista si jucatori de galati foarte frumosi si care joaca la fel de bine ca si rollerii de birmingham. Diferenta majora intre cele 2 rase este ca porumbeii de care zici tu sunt cel mult 1-2 pe crescatorie, pe cand tipii aia au fiecare cel putin o echipa/kit/stol cu joc exceptional.

  Cand ei faceau competitii cu rollerii de birmingham la nivel mondial, noi combinam galatenii cu orice sa iasa forma capului, culoarea, baltatura..etc :)

  Si in prezent ei au o directie comuna in ceea ce priveste rollerii spre deosebire de noi care nici nu stim, dar nici nu invatam nimic din experienta altora.

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *