Salut prieteni de pe porumbei.ro !!!
Ma numesc Bulzan Robert Alin am 18 ani proaspat student la facultatea de Protectie a Mediului profilul zootehnie si doresc ca voi cei de pe acest site sa ma puteti ajuta. Sunt foarte pasionat de atacurile de uliul porumbar sau soimul calator si doresc sa fac unele poze in momentul atacurilor la care eu asist doar iarna si in felul acesta sa pot studia uliul porumbar si calitatile lui de atac cu care am ceva sanse sa va pot ajuta si pe voi dragi columbofili sa va protejati porumbeii si sa nu mai puneti capcane :(

Nu pot sa imi permit inca un aparat foto sau mai ales o camera video (deoarece sunt somer) dar am gasit pe un site un concurs unde daca acumulez 1350 de puncte am sansa sa castig un aparat foto cu care m-as mandri foarte tare.

Ajutorul dumneavoastra dragi prieteni sta in felul urmator: sa dati un singur click la urmatoarea adresa unde ma puteti ajuta cu un vot:
http://gbx.ro/member_page.php?id=4262

Acest concurs este pana in 30 septembrie deci care vor sa ma ajute sunt bineveniti cu un mare Multumesc din partea mea .
Si mai ales ii multumesc lui Andrei pt sansa acordata !!!
Cu stima si respect va salut Robi Oradea!

porumbei.ro: Daca tot am deschis discutia, dupa ce il ajutati pe Robert am si o intrebare pentru priceputi la electronice – cam ce calitati trebuie sa aiba o camera video High Definition care sa surprinda cat mai fidel zborul pasarilor la inaltime si departare, si mai ales manevrele bruste in cazul atacurilor de rapitoare? Presupun ca e nevoie de zoom barosan, stabilizator de imagine, etc.