Cand locuiesti pe insula si concurezi peste apa


Unii zboara peste munte, altii peste apa…

7 comentarii la “Cand locuiesti pe insula si concurezi peste apa”

  1. Remarcati atmosfera relaxata in care isi practica tipul asta pasiunea… avem de invatat de la el. Daca era de-al nostru probabil isi baga unghia in gat la sosiri, injura putin organizatorul, se vaita de pozitia cotetului, de vant, barfea cativa colegi, spunea care ar fi fost protocolul ideal, si alte prostii cu care isi pierd timpul si nervii multi crescatori de pe la noi.

  2. La noi e politică deja sportu asta…
    Oricum f foarte tare si îți dai seama că acolo nu mai vin întârziați,care coboară,caput :))Mă gândesc că asta e si un avantaj pentru el

  3. Foarte frumos…relaxat baiatul….ii intra al doilea dupa minute bune, dar el emana bucurie…are doi..restul nu mai conteaza.

  4. Dupa parerea mea zborul peste munte este unul din cele mai grele zboruri, mai ales etapele de maraton.De ce spun asta. Ma refer la cluburile din jud.PH afiliate la FNCPR care au ruta foarte “interesanta” ,pt.a prinde un loc de frunte porumbelul trebuie sa “taie” Carpatii Meridionali la orice categorie(viteza ,demifond etc.).Mai mult decat atat cand vorbim de fond sau maraton ,etape pe care le avem in Polonia sau Cehia unde si acolo porumbeii au de traversat cateva lanturi muntoase ,zborurile sunt din ce in ce mai dificile.O sa va puneti intrebarea ,de ce peste munte ?Nu stiu .Am ramas singurul judet care zburam porumbeii pe aceasta ruta,sa nu va spun cu cine facem protocol la etapele de maraton,cu Brasov,Covasna,Harghita.Revin ,cand zbori pe o asemenea ruta ,nu poti sa fi chiar asa de relaxat ,mai ales ca la intrare in Brasov ,porumbeii sunt asteptati de pasarile rapitoare ,care dupa cum stiti sunt foarte vigilente.Mergem inainte nu inainte de a va spune ca desi avem acesta ruta dificila in anul 2016 campionul national la maraton a fost din PH,nu pot decat sa-l felicit pe acest crescator si binenteles porumbelul cu care a castigat acest titlu,daca nu ma insel este Radu Cristinel.Sa auzim numai de bine!

  5. Multumim, Victor M.! Si cand te gandesti ca noi parametrizam si evaluam vitezele porumbeilor ca si cum ar alege cu totii un traseu identic, rectiliniu…
    Eternul si fascinantul porumbel!Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *