Ceasuri acceptate in Romania

Este interzisa folosirea anumitor ceasuri constatatoare in Romania?
Buna seara,
Apelez si eu la d-tra: Am gasit in Germania un ceas Benzing Atis Duo, impecabil la un pret foarte bun. Oare in Romania pot concura cu el? Sunt acceptate? Vanzatorul m-a pus in garda ca este posibil ca in Romania sa nu fie omologat. Germanul tot german!
Multumesc anticipat
Alex

Categories Diverse

16 comentarii la “Ceasuri acceptate in Romania”

 1. Din cate stiu eu nu se pot folosi in RO. Si eu am anuntat pe cineva care vroia sa cumpere, era din RO iar ceasul era la sora mea in Germania, l-am trimis inapoi spre vanzare acolo. Cei mai in masura sa iti spuna lucrul acesta sunt cei de la Benzing Romania

 2. Cel mai bine puteti intreba repreyentantii BENZING din Romania.
  Posibil sa va ajute si cu soft-ul daca va fi nevoie de asa ceva.

 3. DEPINDE LA CE UNIUNE ACTIVEZI (LA CE CLUB )SI DACA AU INPRIMANTE PENTRU CEASUL TAU .NU CRED CA ARE CINEVA LA VREUN CLUB

 4. Imprimantele sunt cele pentru CC. Asta e sigur. A se face diferenta dintre Benzing CC si Benzing Atis duo. La cel din urma se poate zbura si cu cipuri benzing, nu numai cu cleme, cu conditia sa ai si celalalt aparat si trapele. Intreaba la Benzing dar 99% ca nu sunt omologate.

 5. Din cate stiu eu softul este ca si la M1. Problema cred ca este alta. Daca ceasul a fost folosit in Germania logic ca este setat pe ora Europei de vest. Resetarea nu poate fi facuta decat de producator. Probabil din aceasta cauza cel de la care l-ai cumparat a spus ca nu-l vei putea folosi.
  Toate bune!

 6. Nu am auzit de acest model. Nu ai specificat din start daca este mecanic sau electronic…deduc din comentarii ca este electronic.
  Ora se va seta dupa trapa care in prealabil are ora setata dupa ceasul atomic …deci nu cred ca va fi o problema cu ora . In schimb s-arputea sa fie codat pe Germania iar o decodare te va costa in jur de 50 EURO dar in proportie mare nu vor fi deacord cei de la Benzing Romania sa ti-l decodeze desi alte ceasuri Benzing G2 si M1 aduse de afara au mai decodat.
  Dece nu cred ca vor fi deacord cu decodarea lui? Pentru ca este un model ce nu-l au in lista lor de vanzare si s-arputea sa le deranjezi piata .
  Suna-l pe dl. Tatul Silviu – reprezentant Benzing Romania si dansul te va lamurii complet http://www.benzing.ro

 7. cel mai bn sa intrebi pe cineva din clubul care faci parte,sau urmezi sa faci parte,si cei de acolo te va lamuri.

 8. Modelul Benzing atis duo nu are soft pentru Europa de Est, deci nu poate fi compatibil cu sistemele de club din Romania. Atis Duo este un ceas foarte vechi conceput sa functioneze cu antene SAN, antene care nu se mai fabrica de peste 10 ani. Compania BENZING produce la ora actuala Modelul G2 si M1. Modelul Express nu se mai fabrica de 3 ani. Pentru cele 3 modele mentionate mai sus exista softuri omologate pentru tara noastra.

 9. Salut!Stie cineva de unde as putea sa cumpar un ceas electronic nou?Astept raspuns.O zi buna!

 10. BUNA ZIUA, as dori sa cumpăr și eu un ceas benzing atis angels din germania, dar nu știu sigur dacă îl pot folosi. Va rog dacă sunteți amabili sa îmi răspundeți. E crem cu trapa cu tot. Posibil sa fie rău și ne valabil pe noi ? Va mulțumesc și va doresc numai sănătate și fericire.

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *