Cel mai fioros


Trimis de Lutic Bogdan

Categories Stiri

21 comentarii la “Cel mai fioros”

 1. da….am avut si eu unul asa de cand eram mai mic…..in general por fac asa daca ii vi lkua de mici in mana si se vor obisnui cu tine….el face asa pentru a il face pe crescator sa ia mana din catul lui….se comporta ca si cand ar fi venit alt por la el in cat!

 2. :)) astai porumbel fioros?pai sa vezi ce fac ai mei can ma apropii de cuibul lor.Dau cu aripa de ma doare o sapt si ma trag e piele de ma ustura de nu mai pot.Sa-ti traiasca masculul ca e frumos si sa ai rez cu el si puii lui.Bafta

 3. da imi place amsi eu un asemenea mascul 04 gut nu lasa pe nimeni in boxa proprie chiar si puisai fac cand sunt mici

 4. asa face si un por de-al meu cand pun mana pe oua sau pe pui

 5. Da…iti trebuie o pereche de manusi..groase si ochelari de protectie..knd faci curat..!! Si ALEX FOLOSESTE SI TU UN LIMBAJ MAI DENOTATIV: ”cand pun mana pe oua ”.!!!!

 6. Teas ruga daca poti sami spui din ce e scos . Dupa mine dintru trestiu-argintiu cu cuc sau gut

 7. ai mei 80%din ei ma ciupesc cand le bag mana in boxe!

 8. Padurariu Ciprian:sensibil mai esti.:))
  frumos porumbel spunene si noua ce culori au parintii lui.

 9. Am mai vazut ceva asemanator pe un alt topic si cu riscul de a ma repeta va atrag atentia ca astfel de porumbei sunt foarte periculosi.Un vecin de-al meu a avut nevoie de 11 zile de spitalizare dupa o partida de lupte cu un porumbel.Dupa cercetari s-a stabilit ca porumbelul era campion judetean la kung-fu.Asa ca FERITI-VA FRATILOOOOOOOR=))

 10. ba dar nu-l doar ciocul.dragut porumbelul(culoarea marfa)

 11. parinti lui sunt::rosa de bricoux si un mascul delbar pag pe gut
  toti fratii lui au iesit cu totul altfel dar asta e cel mai smecher din crescatorie

 12. Frumos , foarte frumos , succes in noul an competitional si sa auzim numai de bine.Cu respect Marian Stoicheci pentru domnul Bogdan.Vint in pene si rezultate cel putin pe masura dragostei pe care o arati porumbeilor.

 13. salut!! e frumos porumbelul de asta imi sponeai mie k lai prins aqm o luna e fain imi place!! bn bafta la briconajComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *