Buna ziua. Sunt Chris. Am gasit porumbelul cu ciocul rupt din imagine, pe geamul meu. Desi poate zbura nu a vrut sa plece de pe geam, nici la rugamintile mele. Dupa vreo ora l-am luat si nu a schitat nici un gest de fuga de mana mea. L-am tratat cu doxiciclina si metronidazol (deoarece a avut tratament de la o clinica privata). Acum nu are boli interne ci doar ciocul acela rupt, care nu se inchide, si nu poate manca singur. Il hranesc cu un terci de arpacas, printr-o seringa cu furtun, direct in gusa. Din cauza ca si-a mai revenit este mai vioi si nu mai accepta orice, nu mai vrea sa mai fie hranit prin furtun (hranirea a devenit o corvoada, deoarece are putere sa lupte impotriva indoparii).

Nu se poate curata singur, asa ca a facut o baie cu apa-otet-sare. Ciocul s-a cicatrizat, nu se mai lipeste asa usor. Daca as gasi un doctor caruia sa-i pese mai mult, l-ar opera CU RABDARE SI STARUINTA. Ar poliza cicatricile si ar lipi ciocul. La facultatea de medicina veterinara, doctorul de la chirurgie a spus ca el poate DOAR sa-i taie bucata aceea de cioc, ramanand o gaura acolo, si ca nu va mai putea manca vreodata singur deoarece ciocul nu se va inchide.

Vreau mai mult pentru el si sunt in stare sa platesc oricat costa o operatie mai complexa. Problema este ca nu gasesc un doctor care sa poata face operatia. Va rog, orientati-ma catre un doctor adevarat!