Cioc rupt

Primit o noua intrebare: Va rog spunetzi?mi si mie dak ciocul unui porumbel care a fost presupun topit de vreun stalp de tensiune ii va mai creste la loc??ms mult celui care imi va da un rasp

17 comentarii la “Cioc rupt”

 1. niu mai creste. am si eu un mascul cu ciocul rupt de vreu an si nu ia mai crescut.

 2. Am si eu un pui de anul asta in situatia asta, ciocul este franjurat nu stiu din ce cauza…….chestia este ca desi a ramas putin strmb….porumbelul si a revenit…….

 3. Eu aveam o porumbita careia ii crstea partea de sus a ciocului mai mereu. Cand era prea mare io mai taiam cu forfecuta =))=))=)).

 4. nu mai creste . o ruda de a mea a avut o rata cu ciocul rupt si nu ia mai crescut dar ca sa se hraneasca trebuia sa fie vasul plin cu mancare sa poate sa infiga tiocul.bafta

 5. Ceau sa stii caci partea de jos a ciocului nu ii mai creste dar daca ii partea de sus ii mai poate creste caci si eu am un porumboi care ii cu partea de jos a ciocului pe jumate dar atunci trebuie sai pilez cu o pila fina partea de sus caci aia o sai creasca mai mare si atunci ii mai greu sa se hraneasca si mai ales cind are puii .

 6. Nu cred ca o sa-i mai creasca, parerea mea este ca trebue sacrificat,valabil si pentru colegu de mai sus care le pileste ciocul.

 7. Nu cred k mai are cum sa-i creasca.n-am auzit pana acum k se poate regenera ciocul.pacat de porumbel.cred k ar trebui sacrificat pt k el doar se chinuie.

 8. nu are cum sa ii mai creasca!!!!dar dak poate sa manance e bine k macar mai scoti cativa pui!!!

 9. Ciocul rupt nu mai creste.Eu am avut un pui la care i-am rupt partea de sus a ciocului odata cu o punga de varsat.Este rupt de la nari.Porumbelul este bine sanatos de cativa ani,mananca bine,scoate si creste pui perfect dezvoltati.

 10. io sunt acela care a pus aceasta intrebare…..dar precizasem k ciocul e oarecum topit..asa pare de aproape…dar s stiti k a inceput s se regenereze ciocul….ma bucur k acum poate s manance mai bine…si s’a si imperecheat…ast pui din el ..ptr k e un porumbel de aur…..va salut ..bft

 11. am gasit un porumbel cu aripa ranita. cum pot preintampina infectarea ranii ? sarmanul nu se hraneste singur si nici nu se adapa; il indop fortat, iar apa i-o administrez cu o seringa.
  daca ma poate ajuta cineva cu sfaturi….
  multumesc !

 12. am avut unporumbel cu ciocul spintecat de soim, dupa o vreme osa-i creasca la loc.la fel ca si ghearele daca observati cu atentie.

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *