Am o porumbita care a avut o infectie la cioc, chiar langa ochi si am fost cu ea la veterinar, i-a facut 5 zile antibiotic si i s-a cicatrizat rana. Infectia s-a retras. I-am dat drumul acum o saptamana si se descurca bine, manca singura, totul ok pana ieri cand i-a cazut o bucata din cioc (care era uscata de la infectie), din partea de jos a ciocului si acum nu mai poate manca , pentru ca partea de jos a ciocului s-a deplasat intro parte si nu poate prinde nimic cu el.

Biata de ea se chinuie sa manace si da cu ciocul in boabe dar nu prinde nimic. Din afara problemei de la cioc ea este perfect sanatoasa, nu sta zbarlita si trista, din contra este energica si vrea cu disperare sa manance! Imi este tare mila de ea, am sa postez niste foto si cu rugamintea sa imi spune-ti si mie daca ati mai intalnit asemenea cazuri, ce bola poate fi si daca ii va creste la loc ciocul.

Nu am experienta cu porumbeii, este o porumbita care manaca la mine la geam de cativa ani, ea si perechea ei, este extrem de blanda pentru ca o hraneam mereu din mana. Momentan o tin in casa si ii dau de mancare eu, as face orice pentru ea numai sa stiu ca isi va reveni si va putea manca singura. Ce pot face mai mult pentru ea? Va rog sa ma ajutati!

Multumesc!

Dana