Clubul Columbofil Maraton Transilvania – Festivitate cu seminarii


Iata o idee buna de festivitate de premiere asortata cu cateva mici seminarii de columbofilie cu crescatori experimentati, in acest caz Peto Janos, Florin Lucaciu și Dr. Vet. Oros Bogdan.

Ideea ar trebui preluata la cat mai multe intalniri columbofile. In seminariile din filmare putem afla cateva lucruri interesante despre maraton si despre bolile porumbeilor, printre care o extrem de interesanta discutie despre Streptococia musculara. V.S. Salmoneloza.
Via Pigeonsplanet.

9 comentarii la “Clubul Columbofil Maraton Transilvania – Festivitate cu seminarii”

  1. Streptococia musculara permite zborul porumbeilor, acestia avand doar o usoara deviatie a unei aripi?

  2. Ar trebui ca la fiecare club sa se faca un seminar la sfarsitul anului, sa fie invitati cativa crescatori mari din zona respectiva alaturi de cei mai buni crescatori din club sa explice metodele de hranire, antenamente, motivatie si tratamente!

  3. foarte interesant mai ales partea cu medicamentele naturiste, felicitari

  4. Pentru comentariul nr 2 stimate domn MIHAI ati subliniat ,,ar trebui” cine sa fie interesat de o cauza nobila, care celor aviztati sa faca acest lucru nu le prezinta nici un interes prin prisma faptului ca nu le aduce nici un venit financiar ca doar pe mai mari federatiei ii intereseaza ce le iese la afacere nu ne iasa nimic nu ne intereseaza.ACOLO unde nu primeaza interesul financiar aceste lucruri se petrec,pentru ca exista si persoane care vad in porumbei un sport frumos si nu o sursa de venit.Noi crescatori sintem priviti ca o vita care in momentul in care nu mai are lapte si care ca atare nu mai poate fi mulsa nu mai prezentam nici un interes.FELICITARI CELOR CARE VAD LUCRURILE ALTFEL.

  5. Foarte tare ! Felicitari si succes pe viitor!!!Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *