Clubul “Voiajorul Radauti “, pregatit de lansare

Noua masina de transport porumbei a asociatiei
“Voiajorul Radauti” – SUCEAVA.
masina-suceava5.jpg

masina-suceava1.jpg
masina-suceava2.jpg
masina-suceava3.jpg
masina-suceava4.jpg

Categories Stiri

15 comentarii la “Clubul “Voiajorul Radauti “, pregatit de lansare”

 1. Ar fi trebuit o plasa cu ochiuri mai mici,plasa de rapit nu i-mi prea prezinta incredere mai ales dupa ce era sa pierd un porumbel de la matca (care il aveam imprumutat de la cineva sa scot pui din el) care mi-a bagat capul(nu stiu cum a reusit) prin ochiul plasei cand m-am dus dimineata la ei si l-am vazut atarnand cu capul prin plasa am crezut ca a murit ,sper sa nu aveti astfel de probleme.

 2. Frumoasa masina…..bine amenajata . !!!!! Succes tuturor columbofililor in noul sezon 2007 !!!!!!!!

 3. Orice commentarii sunt binevenite. Astfel putem imbunatati calitatea lucrarrilor noastre in continu. Pentru intrebari, Contactati Ing. Buzogany Csaba, buzogany@odorhei.astral.ro, tel 0746018093

 4. frumos!
  dar am si eu o nelamurire:unde sunteti afiliati domnilor??
  caci stiam ca regulamentul ufrc nu permite 2 asociatii in acelasi judet!poate ma puteti lamuri si pe mine!
  multumesc frumos

 5. salutare tuturor este fff draguta masina si tineti”o tot asa sunt radu de la petrosani bafta

 6. Pentru domnul gicu si pentru toti cei nelamuriti si poate chiar rau intentionati !!

  Asociatia columbofila Radauti este o asociatie legal constituita, care numara in prezent peste 250 de membri. Datorita dezinteresului total manifestat de UFCR, a absurditatii unor decizii ( o singura asociatie in judet si alte decizii care impiedica o concurenta reala ) si a relatiilor de prietenie existente intre marii rechini, acesti oameni au fost nevoiti practic sa plece din uniune si sa aleaga FRC-ul.
  Masina este a asociatiei si nu a unei persoane care sa-si umfle buzunarele cu banii membrilor. Asta supara pe multi, chiar si din FRC se pare.
  Cred ca aceasta asociatie merita altfel tratata si chiar respectata pentru pasiunea de care dau dovada multi din membrii ei !
  Bafta si succese!
  P.S. Sper ca cei din FRC sa fie mai intelepti decat cei din UFCR si sa profite de pasul pe care acesti oameni l-au facut !

 7. NU sunt rau intentionat stimabili domni!faptul ca am scris sub pseudonim,e pur si simplu pt ca asa am mai facut-o pana cum,insa numele real se poate vedea f usor!insa ma intreb dc byllyus este real in cazul dumneavoastra!
  am pus aceasta intrebare pt ca pur si simplu nimeni nu vrea sa risipeasca ceata din jurul acestui subiect!
  cum si de ce s-a ajuns la aceasta situatie o stiti dumneavoastra mai bine!nu intru in polemici sterile ca nu la vad rostul!
  oricum constat ca e la moda sa dezbini in functie de propriile interese,ca nu vad ce poate sta la baza a ceea ce se intampla in ZONA NOASTRA,in afara de interese meshine si orgolii !la bacau dezbinare,la iasi la fel,la botosani aceasi problema ,si ca sa fim la moda si la suceava!
  “VIITORUL SUNA BINE” cum ar zice unii!

 8. Nu te ambala gicule !!!
  Ce interese vezi tu si ce dezbinare? La Iasi sunteti 30 si nu va intelegeti asta e clar ( de vreme c e sunteti deja 3-4 gasti ) , dar daca la suceava sunt doua grupari, una de 250 de membri si una cu in jur de 150 de membri, eu zic ca alta e situatia……
  Si intr-un stup de albine la un moment dat se formeaza un roi nu? Si nu e vorba de dezbinare ci pur si simplu de o noua familie!
  Intre concurenta si dezbinare e totusi o diferenta.
  Si ca sa stii si tu la bacau treaba e brici !

 9. Nu ma ambalez deloc!
  situatia de la iasi o stiu prea bine!insa ca membru actual la suceava ,cred ca totusi am idee despre ce vorbesc!
  si daca e vorba de concurenta si sunteti deschis unui dialog constructiv atunci aduceti-nesi noua la cunostinta,astora fara functii,regulile jocului!
  fiti transparenti si lumea va va fi recunoscatoare,asta daca nu aveti ceva de ascuns!
  daca in europa se organizeaza concursuri cu mii de porumbei si e o onoare si bucurie sa castigi un astfel de concurs,la noi o sa ajungem sa avem locul 1 din cateva sute d porumbei!si ma indoiesc ca asta e un castig pt cineva
  adica ani de zile s-au organizat concursuri cu participarea atata a celor din radauti cat si din restul judetului suceava ,iar acum a devenit imposibil!
  lamuriti-ne si pe noi , cei mai tineri si lipsiti de functii care sunt marile obstacole??
  in speranta ca suntem oameni cu caracter,va ddoresc mult succes!

 10. domnu membru 2 ma faci sa rid cind afirmi ca “la bacau treaba e brici’
  se cumpara masina cu banii oamenilor li se spune ca este a asociatiei , care de fapt nu exista practic sa scapat de Solot pentru a pune in practica aceiasi magarie cumparam masina cu bani vostri dar masina e a noastra…………………………………depinde de cine tine briciul

 11. aveti o masina foarte frumoasa va urez suces la concusuri eu sint din rovinari datim si mie un program sami fac clasamentele la club mai repede pliz astept silviuropop ad mes ?

Comments are closed.