Prezentarea columbodromului:Buna ziua tuturor, numele meu este Cristi, motivul pentru care scriu acest articol este pentru a informa pe toti acei care sunt interesati despre un nou columbodrom de aici din Spania, mai exact din localitatea Borriol (Castellon). Cu putin timp in urma am cunoscut pe cineva la Castellon pe nume Fernando, prin intermediul porumbeilor bineneteles, cu care am legat o prietenie.

Dupa mai multe vizite la acest domn am aflat ca este proprietarul unui magazin de produse pentru porumbei, si al unui laborator veterinar impreuna cu dr. veterinar Luis Loza, si binenteles organizatori ai columbodromului. Anul viitor va fi primul an, porumbeii vor putea fi trimisi incepand cu data de: 01/02/2012 si pana la sfarsitul luni martie…

Important, pt cei care doresc sa trimita porumbei la acest columbodrom, vor trebui sa-i trimita direct la adresa indicata de organizatori, eu scriu acest articol pentru a va informa si o sa va rapund la intrebarile pe care le aveti. Insccrierile sunt libere, fiecare poate sa inscrie atati porumbei cati doreste. Pretul este de 60€ pentru fiecare porumbel, la fiecare 5 porumbei inscrisi fiecare participant are optiunea de a pune un al 6 lea porumbel de gratis de rezerva… Gratis vrea sa spuna ca acest al saselea porumbel va inlocui unul din cei cinci in cazul in care unul se va pierde indiferent care ar fi motivele.

Acum daca din cei cinci nu se va pierde niciunul si la momentul in care stabilit de organizatori va trebui activat, platit, proprietarul nu-l va plati, acest porumbel va putea fi activat de altcineva… daca porumbelul va ajunge la final si va fi premiat, premiul este pt cel care l-a activat, daca va fi printre porumbei care vor fi licitati la final, primii 30 atunci cei 50% din valoarea licitatiei este pt proprietarul care l-a trimis.

Premiile: acordate de organizatori sint calculate la un nr de 700 de porumbei.
1. Clasificat– 10080 €+ fotografie + inel de aur….
2. Clasificat 5040 € + fotografie + inel de argint…
3. Clasificat 2520€ + fotografie + inel de bronz…
4. Clasificat 1512€ + diploma…
5. Clasificat 756 + diploma

Vor fi premii pana la al zecelea porumbel… dupa care As porumbel si inca 5292€ impartiti pt primii 20% in parti egale.

Ar mai fi si alte premii dar toate acestea si multe alte informatii vor fi publicate pe www.derbydelmediterraneo.es.

Fiecare porumbel va trebui trimis impreuna cu talonul de proprietate. O sa va trimit si cateva fotografii, mai puteti vedea si altele pe facebook pe EUROPALOMAS. Numai bine, dragi prieteni columbofili.