Columbodromul International ~ Elite Pigeons

Filmulete cu columbodromul:www.columbodromelitepigeons.ro

Columbodromul International Elite Pigeons, situat in localitatea Jorasti, judetul Vrancea, la aproximativ 8 kilometri de municipiul Focsani.

Acest proiect apartine domnului Trifan Marian, columbofil ce cunoaste in amanunt viata columbofila occidentala, in special pe cea italiana, unde locuieste de destul de multa vreme. Domnul Trifan incearca sa promoveze, prin intermediul acestui columbodrom, columbofilia autohtona in mediul international.

Imagine din timpul constructiei:

Capacitatea columbodromului este de 1000 de porumbei, distribuiti in 15 compartimente amenajate profesional, pe o lungime de peste 30 de metri si o latime de 3 metri.

Compartimentele sunt spatioase, uscate si bine aerisite. Podeaua este facuta din gratare de lemn, la standarde europene. Sub gratare este un spatiu de 1 metru pentru ca dejectiile sa cada departe de pasari si sa evite urcarea mirosurilor neplacute si a acizilor emanati.

Odihnitorile sunt sparioase si au separatori speciale pentru ca porumbeii sa nu se poata vedea intre ei astfel ramanand calmi si odihnindu-se.

Dorim maxima transparenta, in acest sens, incercand, pe cat posibil, sa va punem la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie, referitor la Columbodromul International Elite Pigeons. Adresa la care puteti gasi toate informatiile despre oferta noastra (localizarea geografica a columbodromului, conditii de participare, premii acordate, planul de zbor si ruta geografica aleasa, etc.) este www.columbodromelitepigeons.ro

Inca de pe acum va putem spune ca si-au anuntat participarea la acest columbodrom crescatori valorosi, atat din tara, cat si din strainatate. Echipa Elite Pigeons va invita sa participati la editia inaugurala a columbodromului urandu-va de pe acum: un an 2012 plin de reusite pe plan columbofil!

Categories Stiri