Dragi prieteni columbofili,
știm că există deja câteva website-uri care vin să ne ajute, să ne informeze și să ne pună la dispoziție tot felul de servicii.

Unul dintre acestea este chiar acest porumbei.ro, website-ul excelent pe care mulți dintre noi îl vizităm și citim frecvent cu multă plăcere.

Azi vă prezentăm un nou site apărut de curând: www.columbofil.net.

Acest website columbofil vine în completarea peisajului mediatic virtual deja existent, pentru a-i servi fiecărui pasionat de porumbei în parte. Scopul nostru declarat este ca, în viitorul cel mai apropiat, să venim în întâmpinarea nevoilor specifice ale fiecăruia dintre dumneavoastră.

Deocamdată am inceput prin a vă pune la dispoziție o facilitate unică. Este vorba de secțiunea ”Columbofili”, unde fiecare dintre dvs. aveți posibilitatea să vă creați o pagină de prezentare proprie, cu poze, informații si noutăți. Orice modificare de profil este imediat adusă la cunoștința vizitatorilor pe pagina principală a website-ului, la secțiunea ”Profile actualizate”.

Pe lângă această noutate, www.columbofil.net prezintă știri și articole, noutăți columbofile, interviuri cu columbofili valoroși din Romania și nu numai, iar în curând, super reportaje multimedia.

Vă invităm cu drag să vizitați columbofil.net. Sperăm ca, împreună cu porumbei.ro și celelalte website-uri de profil, să ne aducem și noi contribuția la progresul și modernizarea columbofiliei românești. Tuturor iubitorilor de porumbei le dorim mult succes !

Vă mulțumim,
echipa Columbofil.net