Columbofili argeseni si damboviteni la expo UCP’07

db-ag-07-9.jpg
Trimise de Iancu Sorin & Soceanu Marian

db-ag-07-1.jpg db-ag-07-2.jpg db-ag-07-3.jpg db-ag-07-4.jpg db-ag-07-5.jpg db-ag-07-6.jpg db-ag-07-7.jpg db-ag-07-8.jpg db-ag-07-10.jpg db-ag-07-11.jpg

Categories Uncategorized

21 comentarii la “Columbofili argeseni si damboviteni la expo UCP’07”

 1. la masa festiva….foarte frumos…presupun ca s-au distrat;)

 2. ma uit la titlu: “Columbofili argeseni si damboviteni la expo UCP?07”.

  apoi ma uit la imagini: mai prin toate apare domnul Stoica Vasile – Petresti DB (multe felicitari pt rezultatele de anul acesta), ii mai recunosc apoi pe domnii Hamza Valeri – DB, presedinte UCPR, domnul Dumitru Victor (DB), dl.Oprea Florentin – Finta DB, mai este dl. caruia ii spune ceva dl.Oprea Fl. care stiu ca este un zburator tare, pe care-l stiu dar imi scapa acum numele (oricum, cred ca e din PH) iar in planuri indepartate: dl.Bigiu Iulian – PH, cred ca apar si domnii Blass, resp. dl.Musescu Mihai (ambii DB).
  apoi mai sunt niste preminanti, pe care nu-i cunosc, dar stiind ce cupe a luat Argesul, exclud varianta cum ca ar fi din Arges!

  in fine, unde sunt columbofilii argeseni??!!??? stiu ca au fost la masa festiva columbofili de la cluburile: Vasile Ludu Costesti, Aripi Pitesti, Mesterul Manole Curtea de Arges (oricum din aceste cluburi ii cunosc pe toti). Poate au mai fost si altii dar nu stiu eu…

  daca eu, care cunosc mare parte din columbofilii argeseni (cu siguranta ii cunosc pe toti cei cu rezultate importante!) ma mir si ma uit fara sa inteleg prea multe din aceste imagini, ma intreb oare altii ce atitudine si sentimente au cand privesc aceste poze ?

  imi inchipui totusi ca trebuie sa fie cineva din Arges. si atunci, trebuia formulat altfel titlul: “Domnul X (sau domnii X si Y) alaturi de prieteni columbofili din Dambovita (Stoica Vasile campion la A,B,C, Oprea Florentin – carte de vizita -, dl.presedinte Hamza etc.)”

  si oricum o prezentare a imaginilor mai laborioasa!

  poate gresesc eu, nu contest!… Parerea mea!

 3. Au fost cel putin 5 columb.din C.lung si 2 din Boteni prezenti cu porumbei in expo! AG nu inseamna numai Pitesti…imaginile sunt selectate cu Campioni si prieteni!dupa razboi…

 4. daca nu se vad si alti columbofili inseamna ca nu merita,daca ai merita poate te-ai vedea si tu

 5. pt dl.Chirila si pt partea cu “razboiul” a dlui Soceanu:
  si eu am avut 2 porumbei in expo anul acesta, dintre care unul clasat chiar pe locul 5. am avut si in alti ani in Expo si am luat si cupe! dar lasam de o parte chestiile astea ca nu-si au rostul aici!

  pt dl Soceanu (prima parte a mesajului):
  nu inteleg ce legatura au porumbeii prezenti in Expo si crescatorii lor cu cine participa la masa festiva?!… Poate nu toti stiu, insa la masa festiva poate participa oricine doreste cu sau fara porumbei in expo. Poate nici sa nu fie inscris! In primul meu mesaj am pus strict problema mesei festive! Mii de felicitari celor care ajung in Expo! fie ei din Campulung, Pitesti, Satu Mare sau Constanta!

  “AG nu inseamna numai Pitesti…” :
  mi-am citit inca o data primul mesaj, si nu reusesc sa-mi dau seama unde anume am facut eu aceasta separare… Facand inca o paranteza: noi, Pitestiul, am facut zburat in primavara si toamna cu Curtea de Arges, Mioveni si Costesti (deci aproape tot judetul).

  si in final, de ce dam noi intr-o discutie cu parfum de cearta cand imaginile (placute dealtfel) puteau fi prezentate constructiv, dupa un model pe care l-am propus in ultima parte a primului meu mesaj ?

 6. Hai mai bine sa ne “certam” in porumbei la anul! Si pe viitor poate reusim sa trecem peste anumite conceptii si sa zburam uniti! Cu cat sunt mai multi porumbei cu atat sunt concursurile mai reusite, nu credeti? Sa trecem peste toate ideile fixe datorita carora ajungem sa zburam doar cu vecinii de pe strada !!!

 7. felicitari domnilor…….ati fost deasupra……..

 8. pozele au fost facute pt mine si se gasesc cu comentarii pe pag.mea.au fost publicate imaginile cu crescatori de top!fiecare intelege ce vrea…

 9. IMI PARE RAU CA NU ESISTA SI COLUMBOFILI DE LA CLUBUL DALLES BUCSANI CU TOATE CA SUNT CAMPIONI

 10. A fost un porumbel de la clubul Braniste cu norma de mare fond apartinand domnului Dinu Victor(cred)

 11. ba omul asta vrea porumbelul !!!!!
  asa va plac porumbeii
  ??????

 12. frumoase imagini numai daca columbofililor damboviteni nu le-ar fi frica de concurenta ma refer la clubul finta aici in afara de presedinte si de cativa membri majoritatea columbofililor sunt niste lasi si invidiosi formand bisericute ?? pentru excluderea unor membri si culmea nu pentru ca fura ci pentru ca pur si simplu castiga corect concursuri si asta deranjeaza stiti si vorba ,bataia doare ??parerea mea e ca fara concurenta nu ar trebui sa te numesti columbofil sa le fie rusine celor de la clubul respectiv pentru ilegalitatile ce vor sa le faca cu persoane ca Dl Stoica Marius Madalin .Sa va dau doar doua ex din ilegalitatile pe care vor sa le faca columbofili damboviteni au incercat excluderea columbofillilor prahoveni pt ca sunt din ph , D-lui stoica i s-a propus sa zboare dar sa nu plateasca bani la pariu ca in acest caz sa nici nu ia bani.Aveti mare grija dragi damboviteni cu nereguli ca o sa ajungeti celebri nu prin rezultate ci prin NEREGULI.

 13. petrica daca nu stii unde sunt columbofilii din arges iti spun eu unde esti si tu

 14. Ma numesc Vintila Sergiu si locuesc in vulcana pandele si zbor porumbei de vro 3 ani an coace, vreau ca sa le urez tuturorcolumbofirilor din intreaga lume si mai ales lui Marius Andrei,Noragiu PAUL si mai ales lui domnul Hamza Valeri toti trei au fost langa mine si m-au ajutat mereu le multumes anticipat va urea an noul an bafta la fiecare columbofir an parteComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *