11 comentarii la “Columbofili in ziarul Click!”

 1. Cam miroase a reclama , dar , cand este vorba despre porumbei acceptea , indiferent ai cui sunt acestia.

 2. o porcarie de articol, o data ce ai dat zeci de mii de euro pe porumbei puii din ei nu ii vinzi cu 50-60 ron. Cine poate sa creada toate astea?

 3. In loc sa ne bucuram de aparitia oricarui articol care apare in legatura cu porumbei nu ne putem abtine sa nu facem critici.Este foarte bine ca cineva si-a gasit timp sa scrie un articol despre porumei.La cat mai multe articole.

 4. 100% de acord cu Nelu!
  Nu uitati ca e un articol pentru publicul larg si nu pentru columbofili. Daca nu-i iei din prima cu sume si cifre sa le captezi atentia, i-ai pierdut…

 5. Asemenea articole sunt bine primite deoarece trebuie sa facem reclama acestui sport ! Totusi sustin putin si parerea domnului Lucian Grigore deoarce informatiile sunt cam imprastiate.Cine nu cunoaste acest sport o sa creada ca este vorba de o afacere profitabila unde cumperi 2 porumbei cu sute de euro si ajungi sa fi bogat de pe urma vinderii puilor.Noi columbofilii adevarati stim ca pentru a ajunge campioni este nevoie de mult mai mult decat 2 porumbei cumparati cu sute de euro.In spatele acestei “afaceri” sta o munca facuta cu pasiune si dragoste , mult studiu si rabdare.Sa nu uitam ca cei care fac avere din porumbei sunt campioni veritabili si nu afaceristi simpli , tocmai de aceea as prezenta acest sport ca pe un Hoby si nu ca pe o afacere la indemana oricarui om ci la indemana oricarui columbofil.

 6. vezi ca acolo sun t doia crescatori :))),,,50-60 de roni sunt ai celui din balcon :) …aia standard….la nicolaescu nu te apropii sub 200 de euro de la matca

 7. Oare cand vor aparea articole si interviuricu cei care muncesc ani de zile ca sa creeze cateva pasari bune, din pasari luate pe bani putini . EU pe aceia ai apreciez mai mult , cand ai bani este mai usor sa cumperi porumbei multi si de la crescatori celebri , si rezultatele nu vor antarzia sa apara.Orcum ce au facut cei 2 columbofili este foarte fromos, asi vrea sa ami permit si eu macar 1/4.Succes si vant an pene.

 8. Orice articol despre porumbei promoveaza columbofilia si ne scoate in fata unor cititori care in loc sa ni se alature in descoperirea tainelor acestui nobil sport ne vor privi ca pe niste ciudati care arunca o groaza de bani .Chiar trebuie sa atragem atentia cu preturi exagerate?? . Personal cunosc campioni nationali care au costat fff putin. Unul din locurile de pe podium din 2007 este ocupat de un porumbel provenit dintr-o pereche primita cadou.Ziaristii cauta senzationalul ca sa si vanda “marfa”,iar noi speriem copiii si tinerii care vor sa ni se alature cu preturile de achizitie a unor pasari. MULT SUCCES.

 9. foarte frumos articolul ,si felicitari domnului enciu stefan nu ma astepta ca por lui sa fie asa performanti,deci inca o data felicitari domnule enciu stefan si bafta in continuare.

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *