Columbofilia in presa (1)

Dragomir Viorel Marian: am scanat un articol din Ziarul Arcasu din Braila.

Articolul a fost scris pentru concursul de la Terespol (Polonia), cand la Braila au fost imbarcati porumbeii crescatorilor din Braila, Galati, Tulcea si Vrancea, urmand ca a doua zi la Bacau in masina sa se imbarce porumbeii crescatorilor si Bacau, Iasi, Neamt si Vaslui.
Ziaristul s-a deplasat la punctul de imbarcare unde i-am furnizat informatiile solicitate si pe baza discutiilor si observatiilor de la imbarcare a rezultat articolul din ziar. Consider ca daca fiecare asociatie columbofila ar incerca sa mediatizeze sportul columbofil am avea de castigat.

Cu prietenie,
Dragomir Viorel Marian

P.S.- este drept ca articolul mai cuprinde si unele erori pe care numai un columbofil le poate sesiza, dar ele se datoreaza faptului ca au fost furnizate intr-un timp scurt informatii foarte multe.

Vezi articolul

3 comentarii la “Columbofilia in presa (1)”

  1. EMOTZIONANT INTRADEVAR SUNT TOT MAI PUTZINI CRESCATORI DE PORUMBEI SI E PACAT CA SUNT NISTE FIINTZE DEOSEBITE

  2. DA. Despre promovarea columbofiliei prin presa se vede treaba ca nu ne prea omoram.Oare sa ne placa sa credem ca se poate face ceva pentru promovare dar de fapt adevarul este acesta…un singur comentariu la aceasta tema . Frumos. Poate ca cei mai tineri si nu numai ei nu mai vor sa citesca presa, carte , revista, etc. poate ca s-au obisnuil doar cu netu’ si cam atat . Pai ce mai vreti nu este destul.De ce ii mai chinuiti sa si scrie etete na ,culmea.

  3. salutare la toti si vint in pene
    trebuie sa invatam si generatiile urmatoare sa iubeasca aaaaaaaaaaaaaaacest sport si hobbyComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *