Un altfel de stol

Pentru cine are rabdare sa urmareasca… o lectie interesanta de supravietuire, bazata pe zicala “unde-s multi puterea creste”.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM[/youtube]

Categories Diverse

19 comentarii la “Un altfel de stol”

 1. Uimitor,nu credeam ca va mai scapa cu viata acel pui.Nu s-o face el mare?

 2. mama frate super tare……..cand a aparut satra facusera pipi pe ei leii;))

 3. de ce nu se intampla asa si cu porumbeii sa alunge uliu!!!!!!!!!!!!

 4. Pt pozitia 3 “ce bine ar fi fost sa fi tu in locul vitelului”

 5. … extraordinar !
  Ganditi-va ca asa se intampla si cu zburatoarele noastre cand se despart de stol sa vina pe cont propriu acasa. Si unii mai au norocul si mai ajung si primii. Superb, ar trebuii sa luam exemplu noi toti columbofilii.

  Delabistrita.
  …spor la zbor !!!

 6. Este ceva asemanator cand un incepator in columbofilie il bate pe un veteran campion :D!!! Cei puternici tot sunt invinsi pana la urma !!!!!

 7. O dovada de atasament nu stiu cate animale sa-r fi intors pentru acel pui care la prima vedere parea ca nu mai are nici o sansa mai ales cand am vazut ca si crocodilu tragea de el.Stilu de atac e inderesant si in situatia de fata a avut succes pentru pui care chiar a avut noroc si poate da-ia merita sa traiasca.Sa sara 3 leii pe tine si sa traga si un crocodil de tine si sa scapii odata in viata se intampla asa ceva .

 8. marfa!!!asta e legea junglei!! si cand te gandesti ca si in viata reala e la fel!!… poate chiar mai rau!!! asta chiar e un happy end.

 9. de necrezut,mare noroc pentru pui,cred ca va murii de batrinete,daca a scapat actunci cu bine,cred ca este unicat ,iar cel care a filmat acest lucru ar trebuii premiat cel putin de catre cei de la Descovery,nu cred ca sa mai vazut asa ceva

 10. vorba aia daca ar fugari si porumbeii uliul ?nu am mai avea antrenor natural

 11. asta e viatza da in mare pare lei castiga vitelu ala a avut noroc daca sar intampla la fel cu porumbeii ar fi cu totu alt ceva bafta si tipu ala cu ” plictisitor” cred ca tu ai cel mai mult de nvatat de aiciComenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *