Complex de vitamine si electroliti, Naturavit si Electrolit la reducere de 20% in luna Iunie


Atunci cand zborul si efortul sunt prioritate pentru porumbei, sanatatea si starea lor de bine este prioritatea noastra. Trebuie sa le asiguram tot necesarul de vitamine, electroliti, glucoza si microelemente importante pentru ca recuperarea dupa concurs sau dupa efort sa fie perfecta! Produsele noastre Naturavit si Electrolit sunt originale, insotite de holograma de autenticitate, si provin din Belgia, asa cum v-am obisnuit dintotdeauna. Iata de ce Naturavit si Electrolit trebuie sa fie prezente in rutina zilnica a crescatoriei voastre in aceasta vara!

Electrolit este un amestec de electroliti si glucoza pentru o recuperare rapida dupa efort.

Metabolismul ridicat al porumbelului si efortul considerabil pe care acesta il depune in timpul concursului sau a efortului prelungit produce numeroase reziduuri in organism. In eliminarea ureei, a acidului uric si fosforic, a acidului lactic si carbonic, in special fiind consumati si eliminati ionii de sodiu, depinzand de cantitatea acestor ioni disponibili in organismul porumbelului.
 De asemenea, pierderea de apa este semnificativa in timpul efortului in concurs si chiar si in timpul antrenamentelor. 
Pentru toate aceste motive este important sa administrati porumbeilor Electrolit Natural atunci cand se intorc din concurs si, atentie, in prima jumatatre de ora de la sosire. Astfel, procesul recuperarii musculare este de cel putin 2 ori mai eficient. Aceasta bautura energizanta compenseaza eficient deficitul de apa si electroliti si reface progresiv echilibrul acido-bazic. Deasemenea, reprezinta un energizant cu efect rapid (glucoza) care scurteaza perioada de recuperare. 
Bolile ca adenoviroza si paramixoviroza cauzeaza diaree rezultand intr-o mare pierdere de apa si minerale. Natural Electrolit previne deshidratarea cauzata de diaree si grabeste recuperarea dupa o boala.

Dozare:
 Ambalaj de 240g: 1 plic de electrolit la 1 litru de apa.
 Ambalaj de 750g: 1 masura de electrolit la 1 litru de apa. Natural Electrolit poate fi combinat cu Natural Tea si Naturaline.


Mod de utilizare


– La intoarcerea din concurs sau antrenament: 
Administrati Natural Electrolit in apa de baut incepand cu prima jumatate de ora dupa sosire si lasati-l pana dupa masa de seara.

– In ziua imbarcarii: 
Porumbeii care iau parte la concursurile de fond si maraton stau mai multe zile in masina de transport. Este esential ca acesti porumbei sa fie imbarcati cu rezerve suficiente de electroliti. De aceea va recomandam sa administrati Natural Electrolit in apa de baut in ziua imbarcarii.

– In caz de diaree apoasa severa:
 Administrati Natural Electrolit pana cand excrementele sunt din nou normale.

Sub ce forma gasim Electrolit pentru a putea fi comandat de pe site?

240 g – http://naturalgranen.ro/produs/electrolit-natural-240-g-cod-20000061/
750 g – http://naturalgranen.ro/produs/electrolit-natural-750-ml-cod-20001020/

Naturavit Plus este un produs bazat pe cele mai recente cercetari stintifice care garanteaza ca porumbeii vor primi o rezerva echilibrata a intregii game de vitamine, printre care cele esentiale:

 -vitamina B1, care permite degradarea acizilor grasi si carbohidratilor. 
Cu cat metabolismul porumbelului este mai crescut, in special in timpul sezonului de concurs, cu atat importanta vitaminelor este mai mare.

– vitamina D, care joaca un rol important in reglarea metabolismului. Aceasta vitamina e necesara pentru formarea scheletului.

– vitamina A este esentiala pentru cresterea puilor si are efect anti infectios si anti parazitic.

– vitamina E este indispensabila pentru functionarea optima a muschilor si a nervilor si are o influenta pozitiva asupra fertilitatii.

– vitamina K este anti hemoragica. Dieta porumbeilor care sunt tinuti in voliere ar trebui imbogatita cu aceasta vitamina.


Naturavit Plus pemite o completa si rapida absorbtie a vitaminelor de catre porumbei. Utilizarea regulata a Naturavit Plus protejeaza porumbelul impotriva avitaminozei ceea ce rezulta in performante sportive maxime.
 Naturavit Plus este un complex multi vitaminic de o calitate si o stabilitate exceptionala.
 Este produs si garantat de “DSM”.

Mod de utilizare

– In timpul sezonului de reproductie si naparlire
: masura de Naturavit Plus la 2 litri de apa o data pe saptamana.

– In timpul concursurilor
: masura de Naturavit Plus la 1 litru de apa, preferabil cu doua zile inainte de imbarcare. Dupa un concurs dificil este recomandata o masura de Naturavit Plus la 1 litru de apa a doua zi dupa concurs.
– 
Dupa orice tratament al unei boli
: dupa orice tratament este important sa administrati vitamine porumbeilor timp de trei zile. In acest caz trebuie sa administrati o masura de Naturavit Plus la 1 litru de apa.

Sub ce forma gasim Naturavit Plus pentru a putea fi comandat de pe site?
250 ml – http://naturalgranen.ro/produs/naturavit-plus/
500 ml – http://naturalgranen.ro/produs/naturavit-plus-500-ml-cod-20001030/

Surprizele lunii iunie nu se termina insa aici!

Promotia Nutri Power continua si in iunie, asa cum ne-am bucurat de ea in luna mai! 10% reducere la toate comenzile de Nutri Power facute prin intermediul site-ului nostru, www.naturalgranen.ro !

Nutri Power este un supliment nutritional echilibrat, usor digerabil cu o valoare energetica mare, cu o putere de recuperare extraordinara. Contine un amestec potrivit de proteine, grasimi, carbohidrati, vitamine, minerale si oligoelemente.

Produsul poate fi gasit aici:
http://naturalgranen.ro/produs/nutri-power-15-kg-cod-20000070/

Pentru orice intrebari, echipa Natural Granen Romania va sta la dispozitie.
www.NaturalGranen.ro
natural.granen.ro@gmail.com
0756 197 688 si 0786 892 815

Categories Stiri