Concurs nou – premii: 5 carti oferite de Cristian Alexa

acpv-alexa-cristian
Avand in vedere ca sistemul cu intrebari de cultura generala pentru concursuri introdus la juniori functioneaza foarte bine, il voi folosi si in continuare la orice tip de concurs. Zilele urmatoare vom afisa un nou set de intrebari – de data asta mai multe si mai dificile. La acest nou concurs pot participa toti columbofilii.

Premiile oferite sunt 5 carti scrise de Dl. Cristian Alexa – “Arta cresterii porumbeilor voiajori” – si vor fi castigate de crescatorii care ofera cele mai multe raspunsuri corecte, iar ulterior daca mai este necesara o departajare se va face dupa rapiditatea oferirii raspunsurilor.

Categories Stiri

21 comentarii la “Concurs nou – premii: 5 carti oferite de Cristian Alexa”

 1. Felicitari pentru initiativa !
  Sarbatori fericite si multa sanatate tuturor !

 2. cel care raspunde la intrebari corect trebuie sa fie un cunoscator,la ce i ar mai fi utile cartile,ar fi mai bune pentru un incepator

 3. miar prinde bine o carte sa invat mai multe despre porumbei ,poate reusesc sa castig una

 4. Buna treaba asta cu concursul ! Bravo celor implicati si celor care au castigat ! Doar ca dupa parerea mea trebuie sa fi “vitezist” sa castigi si astfel eliminati sansa celorlalti fondisti,maratonisti etc. :))

 5. Putem participa si daca nu suntem inscrisi la un club/asociatie?

 6. app unde se afiseaza intrebarile sau pe ce site????? ma puteti ajuta…

 7. AS avea mare nevoie de aceasta carte.AS invata foarte multe din ea;):>

 8. “yoooo” poz. 10:
  Nu se stie cand este concursul ca daca s-ar sti ora atunci s-ar si bloca site-ul de la milioanele de vizitatori/participanti ;))

  Succes tuturor participantilor !

 9. @Bogdan: asa este. Nu chiar mii dar oricum. La ora asta sunt 34 de vizitatori pe site. Poate sa-l pun pe la 4 dimineata. :))

 10. eu de as castiga, le as citi apoi le as dona la incepatori..

 11. bine ar fi daca ar putea participa orcine care nu este inscris la un club sau asociatie dar trebuie sa si stie ceva despre porumbeientru ca eu sunt incepator si mi-ar prinde bine

 12. mai apar raspunsurile corecte si castigatori????…banuiesc ca toti suntem cu nervii intinsi la maxim

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *