Constructie Sputnik

activitati-iarna-sputnik
Activitati de iarna. Ne pregatim pentru sezon.
Costin Mihalcea

13 comentarii la “Constructie Sputnik”

  1. gaurile de intrare nu sunt cam mici?(asa ma gandesc eu,nu sunt specialist in spuntikuri)

  2. Sincer sa fiu e frumos. Dar nu este umpic cam mare? Eu asa cred,gaurile nu sunt mici ca oricum porumbeii cand intra se apleaca usor.

  3. @ion – daca ai numai porumbei de talie mare gen Jansseni ai gaurile de 11/11, porumbeii de talie mediu spre mic, mai ales femelele iasa p-acolo fara prea mare efort…
    Ca dimensiune este foarte bun daca ai un compartiment de zbor pe masura si ai trapa de 6 campuri, gaurile de intrare sunt mai micute din ce se vede-n poza, eu personal am la dimensiunea 15/10 (inaltime/latime)si n-am probleme cu ei, am avut si eu de 11 cum zice Ion dar imi ieseau 3 femele prin el, am redus la 9 cm sa fiu sigur ca nu mai iasa si intrau unii masculi mai greu, se intorceau in dunga, asa ca dimensiunea finala a ramas de 15/10 cum am spus mai sus si-i foarte ok.

  4. Ai toate sansele sa iti stea porumbeii pe afara cu gaurile alea sau poate intra pe usa pe unde ii eliberezi ( daca o lasi deschisa ). Sa ai bafta si sa ii inveti sa intre foarte repede ,dar daca ai un mascul agitat care sta pe sputnik si bate tot ce aterizeaza acolo….e cam greu sa se ingramadeasca si sa intre.

  5. “gaurile” de acces sunt de 12×12, iar cele din lateral sunt mai mari, am sa vad cu timpul pe care le prefera…. este un sputnic dublu, deaia este asa de mare, pt matca si pui.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *