IMG_0174As avea o mica poveste de spus daca se poate pe acest site cu si despre porumbei. Sunt de vreo 8 ani in Spania, imi plac porumbeii inca de cand eram mic, tatal meu are si stand in aceasi curte chiar eram curios ce fac si cum e viata lor.

Dupa cum spuneam sunt in Spania de vreo 8 ani, un prieten are aici si el porumbei, nu zboara la concursuri cu ei petru ca sunt toti de ornament, am cerut si eu o pereche pentru ca aveam de gand sa ii tin in balcon, de la o pereche am ajuns la opt porumbei printre care si voiajori care imi plac mai mult decat cei de ornament cum zice tatal meu ca mananca mancare degeaba. Am avut multe probleme cu vecinii tinandu-i pe balcon, reclamatii, vorbe pe scara dar nu prea m-a interesat pana m-a dat unu in judecata ca il deranjeaza porumbeii mei cu zgomotul ce il fac etc. Apartamentul fiind inchiriat a trebuit sa iau masuri, tin sa precizez ca sapaniolul de la care am inchiriat apartamentul are un frate in acelasi oras ce are foarte multi porumbei si concureaza cu ei.

Am cautat un loc sa ii pot duce si am gasit in afara orasului unde pot sa ii zbor si cu conditii mult mai bune decat pe balcon, de la 8 porumbei am ajuns la 5 perechi de voiajori si 5 de ornament. Voiajorii sunt de la fratele propietarului care a zburat cu ei in Portugalia, Maroc si Spania cam in toti anii. Astept sa scot puii din ei si sa ii dau omului inapoi ca asta a fost conditia pentru care mi-i da.

Ce e cel mai frumos e ca am vazut reportaj pe youtube cu domnul Cristian Alexa si m-a interesat foarte mult cartea ce a publicat-o, si am sunat la un numarul de telefon luat de pe internet, nici prin cap nu mi-a trecut ca ar putea raspunde chiar el, am dat adresa tatalui meu si o sa mi le trimita in Spania clar dar nu inainte sa le arunce o privire spune :). Va salut si sa auzim de bine!

Pavi