Crina – Loc 7 National As Maraton Yearling 2015 UCP

crina
Ma numesc Mihai Gabriel, locuiesc in sat Greci, comuna Petresti, judetul Dambovita, activez in cadrul UCPR la clubul columbofil MTC Jugureni. As dori sa va prezint povestea Crinei RO 141458 – 2014 care dupa o etapa catastrofala de maraton (857 Km) in Ucraina a reusit sa soseasca in crescatorie dupa o saptamana. A fost angajata la trei zile dupa sosire la etapa Derbi National Donetsk impreuna cu 2820 de porumbei pe judet si a reusit sa fie locul 86.

La sosirea de la derbi a stat in crescatorie doar trei zile fiind angajata la o alta etapa de maraton Vilniansk (857 Km) impreuna cu 1009 porumbei la lansare si a reusit sa fie locul 11 pe lansare, acumuland in total 23,21 puncte, fiind locul 5 AS MARATON YARLING 2015 in cadrul expozitiei Nationale UCPR.

Parintii femelei provin de la bunul meu prieten Preda Gheorghe de la Bals fiind amandoi din linia listului batran a d-lui Preda.

20 comentarii la “Crina – Loc 7 National As Maraton Yearling 2015 UCP”

 1. Felicitari! Mega putere de recuperare… as fi curios ce hrana a primit in cele 3 zile de a refacut asa rapid “rezervorul de benzina” pentru alt maraton.

 2. Jos palaria pt asemenea pasare…aceste fiinte ne surprind din ce in ce mai mult.

 3. Felcitari ! Nu a fost tocmai corecta abordarea , dar inspirata .

 4. PORUMBEI,RO RASA MASA CASA SI PASIUNE PT PORUMBEI

 5. PORUMBEI.RO LOCUL 5 NATIONAL MULTUMESC PT POSTARE SI TINO TOT ASA

 6. La rubrica top 10 de aici trec locul din clasamentul national asa cum este precizat in descrierea rubricii, nu locul din expo. In clasamentul national de pe site-ul UCP femela apare pe locul 7 la As Maraton Y. Daca gresesc ceva va rog sa imi spuneti.

 7. FELICITARI ITI DORESC MULTA BAFTA IN CONTINUARE SI SUNT INCANTAT SA COLABOREZ CU, UN CRESCATOR VALOROS CA,TINE SI PE ACEASTA CALE VREAU SA ITI MULTUMESC AI PORUMBEI SUPER TARI TE SALUT PRIETENE!!!

 8. in top 40 este intradevar loc 7 dar in expozitia nationala ucpr 2015 locul 5

 9. Un miracol… Mai are cineva un exemplu ca acesta? Mi se pare ca e cusut cu ata alba, acest fenomon.

 10. DOMNU MIHAI.in primul rand eu folosesc ata rosie la porumbei,in al doilea rand imi cer scuze ca nu am specificat in comentariu ca acele doua maratoane au fost de 2 zile fara vant din spate si cu temperaturi de peste 37’la umbra, se poate verifica si se mai poate verifica si clasamentul ucpr cu datele lansari si se mai poate verifica si zona unde a fost jucata cu peste 280 de crescatori pe o suprafata de 10 km patrati toti jucatori de maraton si maraton extrem,si in al treilea rand exista doua tipuri de campioni \de iarna si de primavara\eu sunt de vara.MULTUMESC PT URARI.

 11. MULTUMESC TUTUROR COLEGILOR COLUMBOFILI PT VORBELE FRUMOASE SI CA AU ACESAT ACEASTA PAGINA SARBATORI FERICITE SI LASATI PORUMBEII SA ZBOARE.

 12. Felicitari… Comentariul nr 13 nu este editat de tine! Tie îti place sa scrii cu majuscule… “tino” “acesat” !!! Oricum am dreptul sa am o parere? Cand te expui trebuie sa avem pareri pro si contra.

 13. PT COMENARIU NR 15 CAND AI O PARERE TREBUIE SA AI SI ARGUMENTE Ca sa te expui.REFERITOR LA EDITARE MAI CITESTE SI INVATA COLUMBOFILIE CRINA ESTE DEJA LA EXPO 2015 UCPR ALATURI DE CAMPIONI.

 14. Hooooo!!! Sunt din zona Gaestiului si acest columbofil se zbate cheltuie bani multi fratilor. Anul trecut sia angajat campioana uniunii si a pierduto. Are curaj mare. Succes

 15. Daca te.ai suparat îmi cer scuze! Raman la aceeasi parere: pentru mine faci parte din categoria celor suspecti… Apropo , omorâti lb română!

 16. Felicitari Mihai Gabriel!Nu de mult am cunoscut un crescator in Buzau cu un caz asemanator dar nu a reusit acesta barbaritate de rezulate.Acest porumbel si-a luat mancarea la pachet.Felicitari inca o data!!Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *