Cugetare

Extras dintr-un comentariu pus astazi la un post mai vechi, de Adi: Cat despre filosofie; nu ne nastem cu columbofilia in sange, ci doar cu un fond genetic peste care educatia si timpul pot asterne atat lucruri frumoase dar si urate!

Categories Stiri

7 comentarii la “Cugetare”

  1. asai nu poti sa fi campion doar intrun an de columbofilie acest sport necesita o investitie de rabdare si de timp pentru a ajunge la un nivel mai sus (clasari printre primi porumbei expoziti si altele) trebuie sa-ti cunosti porumbei sa le vezi performantele si mai antampini cate un esec care te trage in jos dar poti sa ai performante daca te ti de ei

  2. Estre foarte adevarat dar eu in 5 ani de columbofilie am trecut si prin bune si prin rele

  3. Eu cred ca in columbofilie cel mai important lucru este sa iubesti porumbeii. Un om care iubeste porumbeii, cu siguranta iubeste(respecta) si pe ceilalti crescatori, competitori. Iar in privinta educatiei, cei sapte ani de acasa , plus norocul de a intalni columbofili cu experienta care sa te modeleze, nu pot asterne decat lucruri bune peste activitatea columbofila.
    Poate par de moda veche, cand, in capitalismul de azi, trebuie sa lupti prin orice mijloace pentru a reusi in viata, cand diplomele sunt bune doar de pus in rama, dar totusi…..indragim niste fiinte gingase…nu putem fi si noi la fel?

  4. cred ca ar fi foarte usor daca columbofili ar tine legatura intre ei si ar discuta tot,pt ca singur este foarte greu vo spun din experienta id meu nache_titel va astept la discutii despre porumbei.Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *