Cuibul cu flori

O frumoasa poveste in care un porumbel a construit cuib cu flori din mormantul unui soldat…

Vezi pe boredpanda.com

Categories Diverse

3 comentarii la “Cuibul cu flori”

 1. Wow…unul din articolele specifice porumbei.ro.
  Ador astfel de articole!

 2. Se poate vedea cat de inteligent s-a adaptat aceea pereche pentru a-si face cuibul ! Aceste semne satanice create de oameni rai ca si acei tepusi antiporumbei sunt un esec in fata inteligentei acestei fapturi innaripate…

 3. Foarte, foarte frumos! Maidanezii mei din casa sunt foarte hoti. Fura de toate. Si-au construit un cuib din toate betisoarele mele de ureche, din leucoplaste, din folii de hepatoprotector, din prospecte de medicamente si dintr-un ghem de sfoara. Iar incarcatoarele de telefon au disparut un timp, pana le-am gasit undeva sus pe mobila. Albastrul de metilen l-au varsat pe tot in pat, la fel si cafeaua mea daca nu stau langa ea. Linguritele sunt cam grele, le scapa pe la jumatatea drumului. Veioza de pe masa au daramat-o, dar bine ca nu s-a spart becul; la fel si ceasul de perete, pe care l-au spart. Iar uneori gasesc cutiuta cu apa de pe birou, varsata, cu baltoaca de jur imprejur (cam 200 ml de apa). Cand sunt in toane bune ma apuca rasul, dar cand sunt in toane rele si-n criza de timp ma dispera. Oricat de inteligenti ar fi, sunt impulsivi certareti si rasfatati. De ascultat, asculta numai in momentul cand esti acolo cu ei, iar mai tarziu uita ce le-ai cerut si se bat din nou.
  Insa dincolo de toate acestea este frumusetea lor si dragostea. Cand il tii pe unul in brate si-l pupacesti, incepe sa te ciupeasca usor de buze si de nas, si sa te curete prin nas (brr, ce senzatie) si prin urechi daca mai apuca. De obicei intru in panica cand mananca mizerii de orice fel.
  Insa nu am intrat in panica de la paduchi. Pentru prima oara am avut un porumbel negru in august, plin de paduchi roscati, care ramaneau pe mine. Sarmanul era plin de paraziti. Cu albendazol am scos vreo 4 limbrici din el. Cu metronidazol si tinidazol i-am scos tumora tricomonas din gat, impreuna cu amigdala. Iar endectocidul a omorat paduchii destul de tarziu, cam prin a 8-a zi.
  Cu el am tras cea mai mare groaza, cand dupa 14 zile de metronidazol si tumora scoasa, am avut surpriza sa vad iar urme galbene de tricomonade in gat. Tumora se refacea, el nu avea imunitate. Atunci am folosit tinizolul, doza maxima (cica unica), timp de 5 zile la rand. Gaura ramasa a trebuit s-o cos cu mana mea, caci doctorul la care l-am dus a spus ca de obicei pasarile mor sub anestezie si n-a vrut sa-i faca nimic. Acum e cel mai avantat dintre toti.
  Va doresc numai bine!Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *