Salut tuturor columbofililor, ma numesc Velcovici Stefanita Danut, sunt din Craiova judetul Dolj si cresc porumbei de mic copil,acum 2 ani m-am apucat cu fratele meu mai mic sa crestem voiajori pt curse. Problema mea este urmatoarea: cum pot invata porumbeii voiajori batrani la mine in voliera? Sunt nedumerit deoarece imi pare rau de ei sa-i vad ca stau inchisi toata ziua …
Topicul vechi (din 17-03-2009) :
[Comentarii noi de la 124]


Ma numesc Stamelatos Alin si intrebare mea este urmatoarea: voi cum credeti ca este cel mai bine sa inveti un porumbel la tine in voliera? Vreau sa vad cele mai bune metode! Ca sa fiu corect va spun si metoda mea.

Daca porumbelul e stingher ii bag pereche si dupa ce scoate prima pereche de pui…il consider invatat(asta am dovedit-o) si daca are pereche eu zic ca cel mai bine astept sa dea semne ca este invatat! adica: nu se mai bate cu ceilalti oricand(doar cand alti porumbei vin la boxa lui). V-am spus si metoda mea! Stiu mai multe dar nu are rost sa le spun pentru ca nu le-am dovedit. Asa ca vreau sa aud si de la voi!

Cu RESPECT pentru columbofili,
Stamelatos Alin