Derby Arona Tenerife 2008

Un columbodrom dur, cu zboruri pe mare. Au inceput cu 980 de porumbei si au mai ramas 240. Restul inoata cu rechinii…
Sunt si 2 porumbei din Romania, de la Bibi Stefanescu si Emil Simion…sa le tinem pumnii!
Cea mai recenta etapa e aici. Pentru admiratorii de culori rare, urmariti locurile 42 si 62.

Categories Stiri

19 comentarii la “Derby Arona Tenerife 2008”

 1. salut,

  ati auzit de cei 3 muschetari….de la arona….nu sunt doar doi romani …mai este unul….eu – alin stanescu….!!!!!!

 2. Am auzit de cei 4 evanghelisti care de fapt erau 3, Luca si Matei. :)))))
  Frumos ar fi sa va vedem si in primele 3 locuri. Vint in pene!!!

 3. felicitari domnilor.
  vant in pene.

 4. Cate etape au fost????
  si la ce distante au zburat?????
  dak puteti sa ma informati si pe mine!!!!!!!
  multumesc.

 5. Ce sa faci aline, oamenii se uita la steaguri, la tara…s-au deprins de la CAPCANIT, inelul e cel mai important nu crescatorul….BAFTA MULTA LA DERBY !!!!

 6. Ovidiu, te invit la mine sa-mi verifici cotetul, cand doresti. Daca imi gasesti un “capcanit”, ma las de porumbei. Astept.

  Am scris “2 porumbei din Romania” deci exprimarea ar fi corecta. Am uitat ca Alin nu-i are in Romania. Felicitari Alin! Vad ca ai chiar 3 ramasi, tare de tot. Bafta maxima!

 7. multumim pentru felicitari si incurajari…speram sa ramanem pana la finala….si aici, cu ajutorul lui Dumnezeu sa fim printre cei premiati sau printre cei ce vor avea porumbei veniti…este foarte greu….se lanseaza impreuna cu mai multe cluburi…aceasta inseamna ca directia de zbor le este modificata de numarul mai mare de porumbei care merg spre insulele invecinate. in plus de asta porumbeii cand sunt lansati de pe aceste insule – concursurile se fac cate doua pe insula – cred ca sunt la ei pe insula…si primul lucru care il fac este de a cauta casa pe acea insula…putini sunt care pleaca direct….deci le trebuie multa rezistenta si o buna orientare …..greseala aici nu are iertare….te duci aiurea, cazi in apa….un atu care trebuie sa-l mai aiba aceste pasari este un curaj maxim care sa-l faca putin “nebun” pentru a trece apa de la o insula la alta…..cam atat , speram ca macar unul sa fie intre finalisti

  bafta tuturor…

 8. Au fost 11 porumbei din ROMANIA,unul dintre ei fiind la un moment dat in clas. gen. pe locul 5,dar s-a pierdut la primul HOT-SPOT.Oricum conditiile de concurs sunt f.dure.Km.la care se concureaza nu sunt relevanti tinind cont ca se zboara intre insula-mare-insula-mare-insula,deci extrem de greu.

 9. prieteni spunetimii si mie ce inseamna un ?capcanit ” ?

 10. bafta la romani…se pierd multi porumbei buni…sunt in IBIZA la ..in fiecare zi pri parcuri am prins cativa…da nu am unde s ii tin am facut o cusca p terasa si am akolo cateva perechi sunt superbi….

 11. salutare,
  mult noroc va doresc!
  cum sunt amator de culori rare, uitati-va la poz 101,
  unul frumos foc-129
  202(doar sunt preferatii mei cucii:P)
  206, uitati-va la poza, arata ca o racheta cu reactie:))

  numai bn, ast noutati

 12. wai da ce multi sunt pierduti in ibiza oare sa fie d la aceste concursuri?? am achizitionat si o cateva perechi dn parcuri…cei interesati….marius_popa7Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *